سلام
دومین سری ویدئوها تقدیم به شما با Heart
واقعا شرمنده ام که کمی دیر شد برنامه ریی کرده بدم تا بعد از ظهر آماده بشه ولی خیلی طولانی شد
البته اشتباهم این بود که مباحث زیادی را ضبط کردم که هنوز هم فرصت نکردم کلش را ویرایش کنم
بنابراین دومین ویدئو را در چند قسمت ارئه می کنم.
اولین قسمت درباره مفاهیم شی گرایی و نحوه پیاده سازی آنها در زبان جاواست
در قسمت بعد به مباحث جاوای پایه مانند متغییرها و دستورات شرطی و حلقه ها و ... می پردازیم.
اولین قسمت را می توانید از لینک زیر بر روی سایت آپارات دانلود کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
و آدرس مطلب روی سایت خودم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
و همینطور می توانید ویدئو را از پیکو فایل دانلود کنید.
امیدوارم لذت ببرید. Wink
پس از دیدن ویدئو خیلی ممنون می شوم اگر نقد کنید و در نظسنجی این تاپیک شرکت کنید.
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۷ ب.ظ)mr_asadi نوشته شده توسط: سلام چندتا سوال از آموزش اول داشتم:
۱- برای اجرای بایت کدهای جاوا روی سیستم در نهایت چه فایلی لازمه؟همون فایل class. ؟ منظورم اینه که چطور یه فایل اجرایی میسازیم برا اجرا که مثلا کلیک کنیم روش خودش اجرا شه؟مثلا فایل دسته ای بسازیم دستورات رو داخلش بنویسیم برا اجرا یا خود IDE که داریم قابلیت تولید چنین فایلی داره؟(من از IntelJ استفاده میکنم کلی هم لذت بردم ازش)
۲- شما گفتید جاوا پلت فرم خودشو رو سیستم عامل میزبانش سوار میکنه؟یعنی نمیشه مستقیم با سخت افزار ارتباط برقرار کرد با جاوا؟
۳- در زمان اجرا JVM بایت کدها رو تفسیر میکنه برا اجرا قاعدتا سرعت اجرا کم میشه! آیا بخاطر لحاظ کردن مسئله امنیت کد است یا انعطاف پذیری زبان یا سرفا به خاطر مستقل از پلت فرم بودن جاواست؟چقدر باید نگران سرعت اجرا باشیم؟از real time خبری نیس کلا؟
ببخشید میدونم سوالای چیپی پرسیدم ، میگن ندونستن عیب نیست ، نپرسیدن عیبه و ازین حرفا...
سلام
دوست عزیز شرمنده که چند روز دیر دارم به سوالتون چواب می دهم.
هفته گذشته واقعا سرم خیلی شلوغ بود مجبور بودم چندتا کار را با هم پیش ببرم، همش هم کارا پیچ می خورد.
خب حالا الحمدالله کارا کمی سرو سامان پیدا کرده و من می توانم در خدمت شما باشم.
در مورد سوال اولت باید بگم که شما برای Desktop App ها، می توانید بعد از ساختن پروژه از IDE یک خروجی jar. بگیری که حاوی فایل های class. پروژه است و یک فایل مانیفست دارد که در آن مشخصات متد main شما قرار دارد و با تبدیل این فایل به یک فایل exe. برنامه شما روی ویندوز برای کاربر نهایی قابل استفاده است.
برای Web App ها داستان کلا فرق می کنه.
اما سوال دوم، هر جایی که JVM قابل نصب باشه جاوا اجرا میشه. حالا با سیستم عامل یا روی سخت افزار مثلا با استفاده از JavaCard.
و سوال سوم، بله حرف شما درست است سرعت اجرا بر اساس تفسیر کمتر از سرعت اجرا بر اساس کامپایل است.
اولا در JVM ها مانند Java SE HotSpot VM سعی می کنند مثلا با استفاده از JIT-Compiler کدهای پرکاربرد را در زمان اجرا کامپایل کنند و چند جور بهینه سازی دیگه انجام می دهند برای بهتر شدن کارایی اما این نکته در کنار مزایا و امکانات بی نظیر جاوا خیلی به چشم نمی آید.
درسته نداستن عیب نیست نپرسیدن عیبه! مخصوصا در دوران آموزش خیلی هم عیب بزرگیه!