۰
subtitle
ارسال: #۱

نحوه محاسبه FLOPS
با سلام،
من توی کتاب تست پوران دیدم برای محاسبه FLOPS یک پردازنده اومده تعداد کل دستورات و نه فقط دستورات ممیزشناور رو به زمان تقسیم کرده.
وقتی صحبت از Floating Operation Per Second میشه نباید فقط دستورات ممیز شناور رو بر واحد زمان تقسیم کرد ؟
من توی کتاب تست پوران دیدم برای محاسبه FLOPS یک پردازنده اومده تعداد کل دستورات و نه فقط دستورات ممیزشناور رو به زمان تقسیم کرده.
وقتی صحبت از Floating Operation Per Second میشه نباید فقط دستورات ممیز شناور رو بر واحد زمان تقسیم کرد ؟
۰
ارسال: #۲

RE: نحوه محاسبه FLOPS
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ب.ظ)Falcon نوشته شده توسط: با سلام،باید تعداد دستورات ممیز شناور را به زمان کل برنامه تقسیم کرد
یادتون باشه باید به زمان کل تقسیم کنید نه زمان لازم برای اجرای ممیز شناور
ارسال: #۳

RE: نحوه محاسبه FLOPS
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:زمان رو فکر کنم باید به میکرو ثانیه ببریم؟ درست میگم؟(24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ب.ظ)Falcon نوشته شده توسط: با سلام،باید تعداد دستورات ممیز شناور را به زمان کل برنامه تقسیم کرد
یادتون باشه باید به زمان کل تقسیم کنید نه زمان لازم برای اجرای ممیز شناور تقسیم کرد
اون MFLOPS هستش.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close