(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: (27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط: نه ما تو شخصیتمون نیست ناسزا بگیم.
من کنکور کامپیوتر هم دادم.الان مثلا اون سوال کلاسهای یکی در میون، مساله ساخت درخت بهینه جستجوی دودویی و... خیلی سخت بود نه؟
منظور از فحش اینجا اعتراض بود
درخت دودویی سواله غلط بود!
سوال کلاس یک در میون در خاطر ندارم اصلا
ولی همین را بگویم که طراحی آی تی ۶ تا شو درست زدم گسسته اش هم بین ۴ تا ۵ تاش رو درست زدم
(البته پنج شنبه دقیق تر معلوم میشه شاید توهم بوده ولی فعلا که توهم بودن یا نبودنش رو حس نمی کنم
امیدوارم درست زده باشی
ولی من احساس میکنم توهم هست
چون خود کرمنم میومد نمیتونست بدترین نوع سوال ( چندتا گزینه درست است ؟ اونم چهارتا گزینه تحلیلی رو بزنه حتما یکی از دستش در میره)اونم تو کنکور و دوتا تست این فرمی رو بزنه من خودم یکیشو بلد بودم ولی نزدم اصلانم پشیمون نیستم .ولی شما حتما چون کنکور اصلیت نبوده احتمالا جرعت بیشتری داشتی و زدی همونطور که من سر کنکور شما به راحتی ۳ تا ساختمان در عزض ۷ دقیقه زدم (چون کنکور اصلیم نبود مهم هم نبود برام )به هر حال امیدوارم درست زده باشی (خوب کنکور دادن حتما به معنی تست زدن نیست)
درضمن درسای که با کنکور آیتی یکسان بود خیلی راجت بود
OS بود که خیلی راحت بود من ۱۰ دقیقه ای همشو زدم سوالاش:
c_scan که جز اصول ابتدایی ذخیره بازیابی هست هرکی ذخیره پاس کرده که همه کردن حتما میزنه
درمورد وقفه همگام ناهمگام که مشخصه سر ریزه پشته نرم افزاری و همگام و وقفه سخت ناهمگام
یه زمانبدنی بود که میخواست هورن رو مثل fifo کنه که فقط یه فرمول کوچیک رو s/w+1 رو رعایت میکردین
و...........................................(البته برای it آسونتر بود البته فقط کمی)
هوشش هم خیلی راحتر از it بود
و پایگاش هم سطح آیتی بود فقط یه سوالش انصافا سخت بود البته بیشتر زمانگیر بود
وضعیت ساختمان و طراحی نسبتا در حد آیتی
گسسته هم چون نخوندم نمیتونم نظری بدم
قبول دارم درسای که با it اشتراک نداشت برای شما از قیافش مشخص بود سخت بود ولی برای it هم دقیقا همین وضعیت رو داشت اگه آدم یه طرفه قضاوت کنه یچه های it میتونن بگن ما هم کنکور دادیم کامپیوترم کنکور!!
چون درسای که باهم اشتراک داشت به نظره من چیزی نداشت