۱
subtitle
ارسال: #۱

تبدیل به فرم CNF
میشه لطف کنید بگید این سوال رو درست به CNF تبدیل کرده یا نه؟!!
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
تو جملات اول و دوم مگه نباید علامت not رو کلا ببره پشت علامت سور عمومی؟!!
بعد اگر حل این سوال درسته اون وقت اون علالمت not ای که دورش رو دایره قرمز کشیدم از کجا اومده؟!!
ببخشید سوالام خیلی ریزه ولی سر همین چیزای کوچیک گیر میکنم و کل تست رو از دست میدم
بعد اگر حل این سوال درسته اون وقت اون علالمت not ای که دورش رو دایره قرمز کشیدم از کجا اومده؟!!
ببخشید سوالام خیلی ریزه ولی سر همین چیزای کوچیک گیر میکنم و کل تست رو از دست میدم
۱
ارسال: #۲

RE: تبدیل به فرم CNF
مشکل شما ظاهرا در نحوه تبدیل عبارات هست به همین خاطر من قسمت اولشو حل میکنم
قسمت دومشو خودتون حل کنید ببینید چی میشه. (تیریپ این استادا که مشق شب میدن)
نکته : اول باید واسه سورها حدود را معلوم کنی (منظورم پرانتز گذاری کردنه) چون اگه نذاری همه چی قاطی میشه . پس دقیقا به حوزه پرانتز هایی که گذاشتم دقت کنید
نکته دوم: به ازای همه x که اول عبارت هست ، واسه هر دو تا عبارته . چون X در قسمت دوم عبارت هم هست.
[tex]\forall x \left \{ [\forall y\left \{ A(y)\Rightarrow L(x,y) \right \}] \Rightarrow [\exists y L(y,x)] \right \}[/tex]
[tex]\forall x \left \{\sim [\forall y\left \{ A(y)\Rightarrow L(x,y) \right \}] \vee [\exists y L(y,x)] \right \}[/tex]
[tex]\forall x \left \{\sim [\forall y\left \{\sim A(y)\vee L(x,y) \right \}] \vee [\exists y L(y,x)] \right \}[/tex]
حالا بردن نقیض به داخل
[tex]\forall x \left \{ [\sim \forall y\left \{\sim A(y)\vee L(x,y) \right \}] \vee [\exists y L(y,x)] \right \}[/tex]
[tex]\forall x \left \{ [ \exists y\sim\left \{\sim A(y)\vee L(x,y) \right \}] \vee [\exists y L(y,x)] \right \}[/tex]
[tex]\forall x \left \{ [ \exists y\left \{ A(y)\wedge \sim L(x,y) \right \}] \vee [\exists y L(y,x)] \right \}[/tex]
حالا حذف سور وجودی و البته یه استاندارد سازی متغیرها هم قبلش داریم. منظور قسمت اول و دوم باید y ها مختلف باشن . یک قانون در یکسان سازی بود
[tex]\forall x \left \{ [\left \{ A(F(x))\wedge \sim L(x,F(x)) \right \}] \vee [ L(G(x),x)] \right \}[/tex]
حالا حذف سورهای عمومی
[tex]\left \{ [\left \{ A(F(x))\wedge \sim L(x,F(x)) \right \}] \vee [ L(G(x),x)] \right \}[/tex]
و نهایتا پخش عبارات و تولید فرم CNF
[tex][ A(F(x)) \vee L(G(x),x) ] \wedge [\sim L(x,F(x))\vee L(G(x),x) ][/tex]
و دست آخر
[tex]A(F(x)) \vee L(G(x),x)[/tex]
[tex]\sim L(x,F(x))\vee L(G(x),x)[/tex]
نکته : اول باید واسه سورها حدود را معلوم کنی (منظورم پرانتز گذاری کردنه) چون اگه نذاری همه چی قاطی میشه . پس دقیقا به حوزه پرانتز هایی که گذاشتم دقت کنید
نکته دوم: به ازای همه x که اول عبارت هست ، واسه هر دو تا عبارته . چون X در قسمت دوم عبارت هم هست.
[tex]\forall x \left \{ [\forall y\left \{ A(y)\Rightarrow L(x,y) \right \}] \Rightarrow [\exists y L(y,x)] \right \}[/tex]
[tex]\forall x \left \{\sim [\forall y\left \{ A(y)\Rightarrow L(x,y) \right \}] \vee [\exists y L(y,x)] \right \}[/tex]
[tex]\forall x \left \{\sim [\forall y\left \{\sim A(y)\vee L(x,y) \right \}] \vee [\exists y L(y,x)] \right \}[/tex]
حالا بردن نقیض به داخل
[tex]\forall x \left \{ [\sim \forall y\left \{\sim A(y)\vee L(x,y) \right \}] \vee [\exists y L(y,x)] \right \}[/tex]
[tex]\forall x \left \{ [ \exists y\sim\left \{\sim A(y)\vee L(x,y) \right \}] \vee [\exists y L(y,x)] \right \}[/tex]
[tex]\forall x \left \{ [ \exists y\left \{ A(y)\wedge \sim L(x,y) \right \}] \vee [\exists y L(y,x)] \right \}[/tex]
حالا حذف سور وجودی و البته یه استاندارد سازی متغیرها هم قبلش داریم. منظور قسمت اول و دوم باید y ها مختلف باشن . یک قانون در یکسان سازی بود
[tex]\forall x \left \{ [\left \{ A(F(x))\wedge \sim L(x,F(x)) \right \}] \vee [ L(G(x),x)] \right \}[/tex]
حالا حذف سورهای عمومی
[tex]\left \{ [\left \{ A(F(x))\wedge \sim L(x,F(x)) \right \}] \vee [ L(G(x),x)] \right \}[/tex]
و نهایتا پخش عبارات و تولید فرم CNF
[tex][ A(F(x)) \vee L(G(x),x) ] \wedge [\sim L(x,F(x))\vee L(G(x),x) ][/tex]
و دست آخر
[tex]A(F(x)) \vee L(G(x),x)[/tex]
[tex]\sim L(x,F(x))\vee L(G(x),x)[/tex]
ارسال: #۳

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: مشکل شما ظاهرا در نحوه تبدیل عبارات هست به همین خاطر من قسمت اولشو حل میکنم
......
مرسی استاد جان خدا خیرتون بده
الان مشق شبی که گفتید رو انجام دادم ببینید درسته؟ جمله دوم از صورت سوال رو تبدیل کردم.( فقط اگه غلط بود دعوا نکنیدااا )
خدا بگم این کتاب ها رو چی کار کنه هر کدومشون یه چرت و پرتی گفتند آدم رو واسه یه مسئله به این سادگی گیج می کنند!
ارسال: #۴

(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ ق.ظ)kati نوشته شده توسط: مرسی استاد جان خدا خیرتون بدهفکر کنم جوابتون رو گرفتید.
الان مشق شبی که گفتید رو انجام دادم ببینید درسته؟ جمله دوم از صورت سوال رو تبدیل کردم.( فقط اگه غلط بود دعوا نکنیدااا )
خدا بگم این کتاب ها رو چی کار کنه هر کدومشون یه چرت و پرتی گفتند آدم رو واسه یه مسئله به این سادگی گیج می کنند!
اینا از تاثیرات مشق شبه
ارسال: #۵

(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۲ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ ق.ظ)kati نوشته شده توسط: مرسی استاد جان خدا خیرتون بدهفکر کنم جوابتون رو گرفتید.
اینا از تاثیرات مشق شبه
مرسی استاد . خیلی لطف کردید
۰
ارسال: #۶

نقیض سمت چپ رابطه قرار میگیره نه سمت راست تو رابطه دوم بنظرم اونا اشتباه گذاشته بله تبدیل کرده در تبدیل به CNFما باید سمت چپ رابطه ها نقیض اعمال کنیم همونطور که تو حلش خودش گفته اما سمت راست نقیض نمیخواد امیدوارم متوجه شده باشی حالا بازم دوستان کمک کنن من توضیحاتم بدرد خودم میخوره بس بی سر و ته س
۰
ارسال: #۷

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ)kati نوشته شده توسط: میشه لطف کنید بگید این سوال رو درست به CNF تبدیل کرده یا نه؟!!
ببین کلا سور عمومی رو تو cnf نمینویسن
واسه اون جملاتی هم که and وسطشون هست (^) باید اینطوری بنویسی
همینو ادامه بدی به جواب میرسی
۰
ارسال: #۸

مرسی از جواباتون ولی فکر کنم سوالم رو بد پرسیدم.... الان تو این شکل لطف کنید بگید جمله ۱ درسته یا ۲ ؟؟( یعنی مکان not تو جمله ۱ درسته یا تو جمله ۲؟)
(از سوال خودم خندم میگیره !! ولی همین مسئله رو تو دو جا به شکل های مختلف حل کرده!!)
(از سوال خودم خندم میگیره !! ولی همین مسئله رو تو دو جا به شکل های مختلف حل کرده!!)
ارسال: #۹

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۸ ب.ظ)kati نوشته شده توسط: مرسی از جواباتون ولی فکر کنم سوالم رو بد پرسیدم.... الان تو این شکل لطف کنید بگید جمله ۱ درسته یا ۲ ؟؟( یعنی مکان not تو جمله ۱ درسته یا تو جمله ۲؟)
شما اصن سور عمومی رو بیخیال شو ننویسش
اونو بیخیال شی ، حله
ارسال: #۱۰

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۱ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۸ ب.ظ)kati نوشته شده توسط: مرسی از جواباتون ولی فکر کنم سوالم رو بد پرسیدم.... الان تو این شکل لطف کنید بگید جمله ۱ درسته یا ۲ ؟؟( یعنی مکان not تو جمله ۱ درسته یا تو جمله ۲؟)
شما اصن سور عمومی رو بیخیال شو ننویسش
اونو بیخیال شی ، حله
میدونم باید سور عمومی رو بیخیال شم اما فقط شما بگید کدوم جمله ایی که نوشتم درسته؟ همین رو بگید دیگه باقیش واسه من حله! تو رو خدااااااا( دق کردم )
ارسال: #۱۱

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close