۰
subtitle
ارسال: #۱

[مهندسی کامپیوتر ۹۲] سوال ۱۰۵ - وابستگی تابعی
سلام، سوال بهمراه پاسخ تشریحی (!) اش رو توی تصویر زیر می بینید:
طبق روابط وابستگی به نظرم کلید صفت A هست و طبق توضیحات پاسخنامه و صورت سوال، در هر تجزیه باید A حضور داشته باشد تا "تجزیه بدون گم شدگی" داشته باشیم، بر همین اساس فقط گزینه ی دوم در هر تجزیه صفت A رو داره و صحیح است، در حالی که پاسخنامه گزینه ی سوم رو صحیح اعلام کرده.
نظر شما چیه؟
طبق روابط وابستگی به نظرم کلید صفت A هست و طبق توضیحات پاسخنامه و صورت سوال، در هر تجزیه باید A حضور داشته باشد تا "تجزیه بدون گم شدگی" داشته باشیم، بر همین اساس فقط گزینه ی دوم در هر تجزیه صفت A رو داره و صحیح است، در حالی که پاسخنامه گزینه ی سوم رو صحیح اعلام کرده.
نظر شما چیه؟
۰
ارسال: #۲

RE: [مهندسی کامپیوتر ۹۲] سوال ۱۰۵ پایگاه داده سال
من فکر میکنم چون گفته بدون گمشدگی باید رابطه ها پیوند پذیر باشند و برای این باید صفت مشترک در یکی از رابطه ها کلید باشه و چون در سومی Dمشترکه ولی کلید نیست پس گمشدگی داره
ارسال: #۳

RE: [مهندسی کامپیوتر ۹۲] سوال ۱۰۵ - وابستگی تابعی
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ق.ظ)nazanin92 نوشته شده توسط: من فکر میکنم چون گفته بدون گمشدگی باید رابطه ها پیوند پذیر باشند و برای این باید صفت مشترک در یکی از رابطه ها کلید باشه و چون در سومی Dمشترکه ولی کلید نیست پس گمشدگی داره
خب یعنی اولی گم شدگی نداره؟
صفت مشترک بین R1 و R2 که B هست و کلید نیست!
صفت مشترک بین R2 و R3 هم که C هس و اینم کلید نیست.
مگه کلید فقط A نیست؟
ارسال: #۴

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط:(08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ق.ظ)nazanin92 نوشته شده توسط: من فکر میکنم چون گفته بدون گمشدگی باید رابطه ها پیوند پذیر باشند و برای این باید صفت مشترک در یکی از رابطه ها کلید باشه و چون در سومی Dمشترکه ولی کلید نیست پس گمشدگی داره
خب یعنی اولی گم شدگی نداره؟
صفت مشترک بین R1 و R2 که B هست و کلید نیست!
صفت مشترک بین R2 و R3 هم که C هس و اینم کلید نیست.
مگه کلید فقط A نیست؟
کلید کاندید کل رابطه که نه منظورم کلید در همون رابطه هست
در b---> c
b کلید هست
۰
ارسال: #۵

گزینه غلط رو برات میگم دقت کن
در گزینه سوم سه جدول داریم:
AD-BD-CD
دو به دو در نظر بگیرشون، مثلا برای BD و CD:
از روی وابستگی هایی که صورت سوال داده می فهمیم که D کلید هیچکدوم از این دو جدول نیست ولی خب مشترکه.طبق قضیه فک کنم ریسانس ، گزینه رو به عنوان گزینه غلط انتخاب میکنیم.
در گزینه سوم سه جدول داریم:
AD-BD-CD
دو به دو در نظر بگیرشون، مثلا برای BD و CD:
از روی وابستگی هایی که صورت سوال داده می فهمیم که D کلید هیچکدوم از این دو جدول نیست ولی خب مشترکه.طبق قضیه فک کنم ریسانس ، گزینه رو به عنوان گزینه غلط انتخاب میکنیم.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close