(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۱ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: دوستان یه خبری اینجا خوندم گفتم شاید الان هم کمکی بهتون بکنه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ)arshad91 نوشته شده توسط: دانشگاه ازاد جا به جایی نداره ۹۰ درصد اینو میدونم
عه ! نمیدونستم . یعنی جدیدا دیگه نمیذارن ؟ آخه یادمه یه دوستی داشتم سال ۹۰ -۹۱ بود داشت از آزاد یه استان به یه استان دیگه جابجایی میکرد . یادمه خودم واسطه شدم که طرف جابجاییش رو پیدا کنه . اون موقع مشکلی نداشت . شاید الان قوانین عوض شده.
جابجایی نداره اما میهمان دائم داره اگه دانشگاه مبدا قبول کنه. مدرک هم صادره از دانشگاه مبدا هستش
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۳ ق.ظ)Breeze نوشته شده توسط: (09 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ق.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: بچه ها اگه بخام همین تکمیل رو رزرو کنم و داشته باشمش ولی بعدن برم چی کارباید کنم ؟ شهریه ثابتو باید بریزم ؟
راهنمایی لطفن
عزیزم شما که نزدیکی .. یه مین برو بپرس خیالت راحت بشه .
من شنیدم ترم بعد هم بری قبول میکنن ولی مطمئن نیستم
دانشگاه ازاد تا دو ترم رزرو نگه میداره کاری هم نمی خاد انجام بدی فقط بعداً بخواهی بری ثبت نام اون دو ترم جزء سنواتت رد میشه و باید دو تا نصف شهریه ثابت رو بریزی ، مدت تحصیلتم ۶ ترمه که ۲ تاشو مرخصی رد میکنن می مونه ۴ ترم شاید ۱ یا ۲ ترمم هم تمدید کنن این دیگه بستگی به واحد دانشگاهیت داره