(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ق.ظ)sm92 نوشته شده توسط: (07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ب.ظ)sahel_aramesh نوشته شده توسط: آخه خیلی از دوستانی که مثلا همین آزاد شیراز تکمیل طرفیت قبول شدن و نمیرن !!
خوب اینجوری من که یزد قبول شدم نمیرم اون کسی که شیراز قبول شده نمیره
میشه جایی پیگیر بود که بتونم شیراز برم؟! چون شرایطم طوری نیست که بتونم یزد برم واقعا به کمکتون احتیاج دارم
الان علوم و تحقیقات فارس از آمل و یزد و کرمان و یاسوج و بوشهر و ... دانشجوی مهمان داره، شیراز هم شاید همینطوری باشه
فقط دیدم بچه ها ترم ۱ ،۸ واحد مهمان شدن ، نمیدونم بقیه ترمها هم همینطوره یا نه ؟
ترم یک میگن نمیشه ولی با یه سری مدارک اینا میشه همون ۸ واحد بگید ماده ۲۴ ...فکر میکنم پزشکی باشه البته مهلت نقل انتقال تموم شده
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ب.ظ)sahel_aramesh نوشته شده توسط: آخه خیلی از دوستانی که مثلا همین آزاد شیراز تکمیل طرفیت قبول شدن و نمیرن !!
خوب اینجوری من که یزد قبول شدم نمیرم اون کسی که شیراز قبول شده نمیره
میشه جایی پیگیر بود که بتونم شیراز برم؟! چون شرایطم طوری نیست که بتونم یزد برم واقعا به کمکتون احتیاج دارم
من واقعا ۱۰۰ درصد نمیتونم بگم ولی از ترم دوم به بعد کارتون راحتتره برای مهمان...این ترم کوتاهه ...
اخه به این مسائل کاری ندارن کلا باید طبق آیین نامه باشه ..ترم اول سخت میگیرن...پیگیری کنید شاید بشه...ولی طبق اطلاعات بنده
مهلت نقل انتقالات تموم شده
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۸ ب.ظ)tat نوشته شده توسط: سلام من تازه اومدم
من آشتیان نرم افزار قبول شدم این باره سومه قبول میشم آزاد
دیگه تصمیم گرفتم برم
اگه این ترم نرم از ترم دیگه بخوام برم میشه بدون ثبت نام این ترم؟؟؟؟ شهریه ثابت نصفشو باید بدم
فقط کسی میدونه من از ترم دوم به بعد میتونم تهران مهمان شم؟؟؟
یا همون آشتیان شبکه هم داره من نمیتونم رشتمو جا به جا کنم
؟؟؟؟؟
چه سوال های تخصصی من دارم میپرسم فکر نکنم کسی جواب درست حسابی بده
مهمان تهران ممنوع کلا..مگراینکه باید شرایطش بپرسید و دیگر!
از دانشگاه سوال کنی خیالت راحتتره ولی فکر کنم بدون ثبت نامم رزور باشه برای اطمینان بپرسید چون آیین نامه اینا هی عوض میشه!