۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال از الگوریتم های جستجو - IT89
کدام گزینه غلط است؟
۱
ارسال: #۲

RE: جستجو IT-89
برای رد گزینه ۱ یه الگوریتم جستجو که نیازی به هزینه مسیر نداره، مثل BFS یا DFS، کافیه؛
ارسال: #۳

RE: سوال از الگوریتم های جستجو - IT89
ارسال: #۴

(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ق.ظ)#elahe# نوشته شده توسط:فرض کردم همه گزینه ها درستن؛ اون مثال بالا مثال نقض درستی گزینه ۱ بود (یعنی ۱ غلطه)؛(03 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۴ ب.ظ)Ghiasoddin نوشته شده توسط: برای رد گزینه ۱ یه الگوریتم جستجو که نیازی به هزینه مسیر نداره، مثل BFS یا DFS، کافیه؛
شما در واقع گزینه ۱ رو تایید کردید نه رد
۰
ارسال: #۵

۴ غلط است . لازم نیست حالت هدف مشخص باشد فقط تابع تشخیص هدف کافیست
۰
ارسال: #۶

نمیدونم سنجش اگه بخواد امسال هم اینطوری جواب مشخص کنه چی به سر ما میاد
سنجش گفته ۱
ولی منم میگم ۴
سنجش گفته ۱
ولی منم میگم ۴
ارسال: #۷

ارسال: #۸

(۰۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ب.ظ)Saoshiyant نوشته شده توسط:(03 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: نمیدونم سنجش اگه بخواد امسال هم اینطوری جواب مشخص کنه چی به سر ما میاد
سنجش گفته ۱
ولی منم میگم ۴
مطمئنی!!!
من مدرسانو دارم نگاه که کردم زده بود گزینه ۱ چونکه جای گزینه ها جا به جا بود . نوع دفترچه رو مطمئن شو
کتاب واسه خود سنجشه
راهیان دارم درست جواب داده
۰
ارسال: #۹

اگر حالت هدف رو بدونیم که دیگه نیازی به جست و جو نداریم...
مثلا فرض کنید در هشت وزیر بدونیم که وزیر اول در ستون اول و سطر دوم ، وزیر دوم در ستون دوم و سطر چهارم و ....(خلاصه اینکه وزرا همدیگرو گارد نگیرن) قرار گرفته اند دیگه نیازی به جستجو نداریم چون از قبل جای وزیرا رو می دونیم...
مثلا فرض کنید در هشت وزیر بدونیم که وزیر اول در ستون اول و سطر دوم ، وزیر دوم در ستون دوم و سطر چهارم و ....(خلاصه اینکه وزرا همدیگرو گارد نگیرن) قرار گرفته اند دیگه نیازی به جستجو نداریم چون از قبل جای وزیرا رو می دونیم...
۰
ارسال: #۱۰

پوران هم گزینه ۱ زده ، ولی گزینه هاش جا به جاست ... همین گزینه ۴ رو زده!
یه سوال ! در مورد BFS و DFS که گفتین ، مگه ما هزینه رو اونجا برای همه یکسان در نظر نمیگیریم ؟! در اصل اونجا هزینه ها تفاوتی نداره . پس گزینه ۱ کاملا درسته
یه سوال ! در مورد BFS و DFS که گفتین ، مگه ما هزینه رو اونجا برای همه یکسان در نظر نمیگیریم ؟! در اصل اونجا هزینه ها تفاوتی نداره . پس گزینه ۱ کاملا درسته
۰
ارسال: #۱۱

توی گزینه ۴ باید مینوشتن آزمون هدف ، نه حالت هدف ، چون تو خیلی از مسائل حالت هدف رو نمیشه دقیق مشخص کرد، مثل وضعیت کیش و مات در شطرنج
برای غلط بودن گزینه ۱ مدرسان این توضیح رو نوشته : زیرا هزینه لبه ها بین حالات تنها برای بخشی از گراف که بسط داده شده ، مشخص است و برای بقیه گراف می تواند نامشخص باشد
برای غلط بودن گزینه ۱ مدرسان این توضیح رو نوشته : زیرا هزینه لبه ها بین حالات تنها برای بخشی از گراف که بسط داده شده ، مشخص است و برای بقیه گراف می تواند نامشخص باشد
۰
ارسال: #۱۳

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close