سوال از الگوریتم های جستجو - IT89 - نسخهی قابل چاپ |
سوال از الگوریتم های جستجو - IT89 - explorer - 03 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ب.ظ
کدام گزینه غلط است؟ [attachment=14882] |
RE: جستجو IT-89 - Saoshiyant - 03 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ب.ظ
۴ غلط است . لازم نیست حالت هدف مشخص باشد فقط تابع تشخیص هدف کافیست |
RE: جستجو IT-89 - explorer - 03 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ
نمیدونم سنجش اگه بخواد امسال هم اینطوری جواب مشخص کنه چی به سر ما میاد سنجش گفته ۱ ولی منم میگم ۴ |
RE: جستجو IT-89 - Saoshiyant - 03 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ب.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: نمیدونم سنجش اگه بخواد امسال هم اینطوری جواب مشخص کنه چی به سر ما میاد مطمئنی!!! من مدرسانو دارم نگاه که کردم زده بود گزینه ۱ چونکه جای گزینه ها جا به جا بود . نوع دفترچه رو مطمئن شو |
RE: جستجو IT-89 - explorer - 03 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ب.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ب.ظ)Saoshiyant نوشته شده توسط:(03 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: نمیدونم سنجش اگه بخواد امسال هم اینطوری جواب مشخص کنه چی به سر ما میاد کتاب واسه خود سنجشه راهیان دارم درست جواب داده |
RE: جستجو IT-89 - equilibrium - 03 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۴ ب.ظ
برای رد گزینه ۱ یه الگوریتم جستجو که نیازی به هزینه مسیر نداره، مثل BFS یا DFS، کافیه؛ |
RE: سوال از الگوریتم های جستجو - IT89 - #elahe# - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ق.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۴ ب.ظ)Ghiasoddin نوشته شده توسط: برای رد گزینه ۱ یه الگوریتم جستجو که نیازی به هزینه مسیر نداره، مثل BFS یا DFS، کافیه؛ شما در واقع گزینه ۱ رو تایید کردید نه رد |
RE: سوال از الگوریتم های جستجو - IT89 - ka arman - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ب.ظ
اگر حالت هدف رو بدونیم که دیگه نیازی به جست و جو نداریم... مثلا فرض کنید در هشت وزیر بدونیم که وزیر اول در ستون اول و سطر دوم ، وزیر دوم در ستون دوم و سطر چهارم و ....(خلاصه اینکه وزرا همدیگرو گارد نگیرن) قرار گرفته اند دیگه نیازی به جستجو نداریم چون از قبل جای وزیرا رو می دونیم... |
RE: سوال از الگوریتم های جستجو - IT89 - helena - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ق.ظ
پوران هم گزینه ۱ زده ، ولی گزینه هاش جا به جاست ... همین گزینه ۴ رو زده! یه سوال ! در مورد BFS و DFS که گفتین ، مگه ما هزینه رو اونجا برای همه یکسان در نظر نمیگیریم ؟! در اصل اونجا هزینه ها تفاوتی نداره . پس گزینه ۱ کاملا درسته |
RE: سوال از الگوریتم های جستجو - IT89 - H3NGAM3H - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ق.ظ
توی گزینه ۴ باید مینوشتن آزمون هدف ، نه حالت هدف ، چون تو خیلی از مسائل حالت هدف رو نمیشه دقیق مشخص کرد، مثل وضعیت کیش و مات در شطرنج برای غلط بودن گزینه ۱ مدرسان این توضیح رو نوشته : زیرا هزینه لبه ها بین حالات تنها برای بخشی از گراف که بسط داده شده ، مشخص است و برای بقیه گراف می تواند نامشخص باشد |
RE: سوال از الگوریتم های جستجو - IT89 - atenaa - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ب.ظ
الان ۴ شد جواب یا ۱ بالاخره ؟ |
RE: سوال از الگوریتم های جستجو - IT89 - explorer - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: الان ۴ شد جواب یا ۱ بالاخره ؟ گزینه ۴ |
RE: سوال از الگوریتم های جستجو - IT89 - equilibrium - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ق.ظ)#elahe# نوشته شده توسط:فرض کردم همه گزینه ها درستن؛ اون مثال بالا مثال نقض درستی گزینه ۱ بود (یعنی ۱ غلطه)؛(03 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۴ ب.ظ)Ghiasoddin نوشته شده توسط: برای رد گزینه ۱ یه الگوریتم جستجو که نیازی به هزینه مسیر نداره، مثل BFS یا DFS، کافیه؛ |