۰
subtitle
ارسال: #۱

یک مشکل در بدست آوردن Lookahead
سلام به همگی
من در روش LR(1) به یه سوال برخورد کردم
میخواستم بدونم در حالت زیر follow(A) چی میشه؟
[tex]S'\rightarrow .S$[/tex]
[tex]S\rightarrow .AB[/tex]
[tex]A\rightarrow .a[/tex]
آیا باوجود اینکه B در این حالت وجود نداره بازم هم follow(A) برابر first(B) میشه یانه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
من در روش LR(1) به یه سوال برخورد کردم
میخواستم بدونم در حالت زیر follow(A) چی میشه؟
[tex]S'\rightarrow .S$[/tex]
[tex]S\rightarrow .AB[/tex]
[tex]A\rightarrow .a[/tex]
آیا باوجود اینکه B در این حالت وجود نداره بازم هم follow(A) برابر first(B) میشه یانه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
۰
ارسال: #۲

RE: یک مشکل در بدست آوردن Lookahead
سلام.
امکان اینکه B وجود نداشته باشه، نیست. چون غیرپایانه ای وقتی به قانونی رجوع نمیکنه رو نمینویسن.
بله، الان Fallow-A برابر هست با First-B، اما اگر B لامبدا رو هم قبول کنه، در این صورت Fallow-A علاوه بر First-B همچنین شامل Fallow-S` (اس پریم) هم هست.
امکان اینکه B وجود نداشته باشه، نیست. چون غیرپایانه ای وقتی به قانونی رجوع نمیکنه رو نمینویسن.
بله، الان Fallow-A برابر هست با First-B، اما اگر B لامبدا رو هم قبول کنه، در این صورت Fallow-A علاوه بر First-B همچنین شامل Fallow-S` (اس پریم) هم هست.
ارسال: #۳

RE: یک مشکل در بدست آوردن Lookahead
(۲۲ دى ۱۳۹۲ ۰۹:۲۶ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: سلام.
ممنون
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close