۰
subtitle
ارسال: #۱

پیچیدگی زمانی
سلام به همه دوستان ممنون میشم این چند تا سوال منو جواب بدید
(test(n-1) *test(n-1 رو چرا پیچیدگی ۲^ n در نظر می گیره اون نکته رو میدونم که( aT(n-1 اگه a= 1باشه (o (n و اگه نباشه a به توان n/b اما تو این سوال جمع نشده که ضربه انگار دو تا test هست یه نفر منو توجیه کنه لطفا....
سوال بعدی در مورد پیچیدگی زمانی ب م م (GCD(A,B هست که لگاریتم A در مبنای ۲ هست یا A در مبنای عدد B؟
سوال بعدیم حل این سواله و چگونگی تغییر متغیرش
T(N)=4T(N/3) +LOG2N این N رادیکاله N هست اون ۲ هم توان لگاریتمه ....
باتشکر از همگی[/align]
(test(n-1) *test(n-1 رو چرا پیچیدگی ۲^ n در نظر می گیره اون نکته رو میدونم که( aT(n-1 اگه a= 1باشه (o (n و اگه نباشه a به توان n/b اما تو این سوال جمع نشده که ضربه انگار دو تا test هست یه نفر منو توجیه کنه لطفا....
سوال بعدی در مورد پیچیدگی زمانی ب م م (GCD(A,B هست که لگاریتم A در مبنای ۲ هست یا A در مبنای عدد B؟
باتشکر از همگی[/align]
۰
ارسال: #۲

RE: پیچیدگی زمانی
سلام
بله اشتباه شده اصلاح میکنم تا دوستی به اشتباه متوجه موضووع نشه
در مورد سوال دوم لگاریتم در مبنای دو هستش
باز اگه نظرم اشتباهه خوشحال میشم دوستان اصلاحش کنن
ممنون
موفق باشید
بله اشتباه شده اصلاح میکنم تا دوستی به اشتباه متوجه موضووع نشه
در مورد سوال دوم لگاریتم در مبنای دو هستش
باز اگه نظرم اشتباهه خوشحال میشم دوستان اصلاحش کنن
ممنون
موفق باشید
۰
ارسال: #۳

(۰۷ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۰۹ ب.ظ)sara901 نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان ممنون میشم این چند تا سوال منو جواب بدید
باتشکر از همگی[/align]
سلام دوست عزیز ... اول یه سوال شما چه کتابیو میخونید ؟
جوابو داده (n به توان ۲) یا (۲ به توان n) ؟
طبق کتاب مقسمی ایطور که من فهمیدم چه ضرب باشه و چه تقسیم و چه جمع و چه تفریق !!!!بطور کلی تابعی که تو بدنه خودشو ۲بار صدا بزنه طبق فرمولی که گفتید از مرتبه( ۲ به توان n )میشه با یه مثال میشه بررسی کرد.مثلا عدد ۴ رو تست کنید.چون عدد خوبیه تو تستا
ارسال: #۴

سلام دوست عزیز ... اول یه سوال شما چه کتابیو میخونید ؟
طبق کتاب مقسمی ایطور که من فهمیدم چه ضرب باشه و چه تقسیم و چه جمع و چه تفریق !!!!بطور کلی تابعی که تو بدنه خودشو ۲بار صدا بزنه طبق فرمولی که گفتید از مرتبه( ۲ به توان n )میشه با یه مثال میشه بررسی کرد.مثلا عدد ۴ رو تست کنید.چون عدد خوبیه تو تستا
[/quote]
سلام دوست خوبم من مقسمی خوندم پوران خوندم پارسه خوندم مخلوطه منظورم دو به توان n هست که فکر کنم افسون جان اشتباه کردن من توجیح نشدم ببینید مشکلم اینجاست که تو کتابا یا تستا (۱-T(N-1)+ T(N که میشه(۲T(N-1 با (test(n-1) *test(n-1 یکی گرفته اخه ضزب با جمع فرق می کنه خب
اون سوال اخرم هم سوال سراسری ۸۸ کامپیوتر هست رادیکال نشد وارد کنم فارسی نوشتم خودتون پیدا کنید بی زحمت
منتظر جوابهاتون هستم تشکر....
[/quote]
سلام دوست خوبم من مقسمی خوندم پوران خوندم پارسه خوندم مخلوطه منظورم دو به توان n هست که فکر کنم افسون جان اشتباه کردن من توجیح نشدم ببینید مشکلم اینجاست که تو کتابا یا تستا (۱-T(N-1)+ T(N که میشه(۲T(N-1 با (test(n-1) *test(n-1 یکی گرفته اخه ضزب با جمع فرق می کنه خب
اون سوال اخرم هم سوال سراسری ۸۸ کامپیوتر هست رادیکال نشد وارد کنم فارسی نوشتم خودتون پیدا کنید بی زحمت
ارسال: #۵

(۰۷ دى ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ب.ظ)sara901 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز ... اول یه سوال شما چه کتابیو میخونید ؟
[/quote]
درسته متوجه سوالتون شدم.اگه دیده باشید تو مقسمی گفته این رابطه رو حفظ کنید اما تنها دلیلی که به ذهنه من رسیده بود اینه که عمل بین فراخوانیها(ضرب یا هرچه که باشه) تو جوابی که تابع برمیگردونه به ازای مقادیری که میگیره تاثیر داره اما مسئله ما تعیین مرتبه هستش و عمل اصلیمون تعداد فراخوانیهاس که مهمه !
که با کشیدن درختش به این نتیجه رسیدم حالا درست یا غلطشو مطمئن نیستم.
کتابم فقط سراسری ۹۱ داره.
۰
ارسال: #۶

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close