(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ ق.ظ)delta نوشته شده توسط: میشه لطف کنید در مورد گرایش محاسبات علمی توضیح بدید.دلیل اینکه میگید گرایش سیستم های هوشمند بهترچیه؟بعد کلا در مورد کرمان -یزد-زنجان-تبریز ترتیبش چه طور باشه بهتر؟ممنون
من نگفتم هوش مصنوعی بهتره! من فقط گفتم که من خیلی بهش علاقه دارم. رشته جونیه و جای پیشرفت توش زیاده و حتی توی ایران هم کاربرد داره (ربوتیک - صنایع نظامی - هوا فضا و ...)
اما گرایش محاسبات علمی
همانطور که از اسمش هم تا حدودی پیداست دانشجوی این رشته قراره یاد بگیره چطور با کامپیوتر محاسبات سنگین وپیچیده انجام بده و تکنیک های انجام این کار رو یاد بگیره. دقت کنید که برنامه هایی که تا حالا ما می نوشتیم یا تجاری بودند که اصلا محاسبات خاصی نداشتند و یا در کل محاسبات کمی داشتند.
ولی فکر کنید شما قراره نرافزاری طراحی کنید که محاسبات یک آژانس فضایی یا اداره هواشناسی یا ... رو انجام بده. در این صورت قضیه کاملا پیچیده می شه. شما باید با محاسبات عددی، محاسبات ماتریسی، تجزیه و تحلیل خطاهای محاسباتی( که اگه برنامه نویس دانشش رو نداشه باشه، این خطا می تونه منجر به طرز وحشتناکی رشد کنه - حتما توی جبر و آنالیز خوندید) و .. آشنا باشید.
در کل این گرایش مربوط به انجام محاسبات پیچیده با کامپیوتره
اگه لیست درسهاش رو هم نگاه کنید بهتر متوجه میشید.
در مورد شهرها هم بالا برای دوستمون نوشتم. من بین کرمان و یزد و زنجان، اول زنجان رو می زنم چون خودم کرمان درس خوندم و الان دلم می خواد یه جای جدید رو تجربه کنم. کرمان دانشگاه بزرگی داره. ریاضیش تو کشور معروفه. کامپیوترش خوبه (عالی نیست ولی بد هم نیست). یزد رو اطلاعی ندارم ولی چون گرایش سیستم های هوشمند نداره، آخر زدم.
من فقط بین زنجان و کرمان تردید داشتم، که آقای matu گفت که سیستم های هوشمند هم داره و بچه هاش هم راضی هستند ازش. پس زنجان رو بعد از کرمان می زنم.
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ ب.ظ)delta نوشته شده توسط: ان شا... شما همون تهران قبولید دیگه نهایتا تبریز.ولی من میگم یزد خیلی خیلی از دامغان بهتر هم دانشگاش هم شهرش.دامغان فقط ۴ تا رشته(علوم پایه)داره ولی یزد کلیه رشته های مهندسی-انسانی و...
من یزد رو بخاطر گرایشش نمی زنم. تا حالا یزد نرفتم ولی دلم می خواد برم یه شهر سبز و خوش آب و هوا