۰
subtitle
ارسال: #۱

فصل های آخر هوش مصنوعی
سلام دوستان!
کسایی که کتاب هوش راهیان ارشد رو خوندن، فصل آخر که میشه مباحث تکمیلی ۲ و توش شبکه هی عصبی و ... هست برای کنکور میاد؟!!!
لطفا ما رو از بلاتکلیفی در بیارید
کسایی که کتاب هوش راهیان ارشد رو خوندن، فصل آخر که میشه مباحث تکمیلی ۲ و توش شبکه هی عصبی و ... هست برای کنکور میاد؟!!!
۰
ارسال: #۲

RE: فصل های آخر هوش مصنوعی
(۰۹ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۳۵ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: سلام دوستان!
سلام ، اون طور که من تست هاش رو نگاه می کردم و فکر می کنم خود نویسنده هم تو مقدمه گفته، از اون فصل فقط توی کنکور آزاد سوال میاد و توی کنکور سراسری بعید می دونم سوال بدن ، مباحثی هم که توی اون فصل گفته شده مثل شبکه های عصبی یا منطق فازی ، هرکدوم یه درس اختیاری هست برای خودش که تو دانشگاه ما ارائه می شد
ارسال: #۳

RE: فصل های آخر هوش مصنوعی
(۱۰ آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۱۹ ب.ظ)phoenix021 نوشته شده توسط:(09 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۳۵ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: سلام دوستان!
سلام ، اون طور که من تست هاش رو نگاه می کردم و فکر می کنم خود نویسنده هم تو مقدمه گفته، از اون فصل فقط توی کنکور آزاد سوال میاد و توی کنکور سراسری بعید می دونم سوال بدن ، مباحثی هم که توی اون فصل گفته شده مثل شبکه های عصبی یا منطق فازی ، هرکدوم یه درس اختیاری هست برای خودش که تو دانشگاه ما ارائه می شد
سپاس
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close