زمان کنونی: ۰۳ آذر ۱۴۰۳, ۰۶:۴۵ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

روش بدست آوردن یال های پیش رو ،پسین ،صلیبی(طراحی الگوریتم)

ارسال:

tarane1992 پرسیده:

روش بدست آوردن یال های پیش رو ،پسین ،صلیبی(طراحی الگوریتم)

سلام

دوستان کسی میتونه راه بدست آوردن این یالهارو برام تک تک توضیح بده چطوریه ؟؟Blush

سوالو در پایین گذاشتم رو همون توضیح بدید ممنون میشم.یه راهی که بتونم این گونه تست هارو بزنم.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
نقل قول این ارسال در یک پاسخ

۱
ارسال:

tarane1992 پاسخ داده:

RE: روش بدست آوردن یال های پیش رو ،پسین ،صلیبی(طراحی الگوریتم)

جدا " عجب اشتباهی میکردم . خیلی کمک بزرگی بهم کردید Smile

یعنی یال های صلیبی و پیش رو و پس رو از گراف اصلی بدست می آیند ولی یال درختی از درخت.

آره منم خوندم در bfs جهت دار پش رو نداریم.

بسیار ممنونم از شما.ممنون که اشتباه بزرگمو بهم فهموندیدShy

موفق باشیدو سلامت

ان شالله بتونیم باز از علم شما بهره مند بشیم.ShyShyShyShyShyShy

۰
ارسال:

rad.bahar پاسخ داده:

به این لینک نگاه کنید امیدوارم مفید واقع بشه البته در کتاب clrs در بخش گراف در پیمایش DFS در زیر عنوانی به نام طبقه بندی یال ها این موضوع را توضیح داده

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

فکر کنم جواب گ ۴ باشه درسته؟
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر

۰
ارسال:

tarane1992 پاسخ داده:

آره یادم رفت گزینه درستو بنویسم جواب گزینه ۴ درسته.Shy

خوب ببینید من یال صلیبی و یال درختی رو متوجه میشم.ولی پسرو و پیش رو نمیفهمم.

خوب من را ه حل حل شدشو گذاشتم در لینک زیر :

خوب وقتی گرافو با dfs پیمایش کردیمو درختمون ساختیم بخواییم گره پیش رو و پس رو مشخص کنیم چرا در این شکل فقط یک پیش رو و یک پس رو داریم مگه تعریف پیش رو این نیست که"یال پیشرو یالی هست که از جد یک گره به گره های نواده کشیده میشه."
و یال پس رو "یال عقب رو یالی هست که از یک فرزند به پدر بزرگش برگشته"

خوب در این سوال ما میتونیم از b به d یا e به c یا d به a یال عقب رو داشته باشیم چرا این سوال فقط e به c رو یال عقب رو در نظر گرفته و ما فقط همین یک یال عقبرو رو داریم ؟؟من چه چیزی رو اشتباه میکنم؟؟

یال پیش یعنی ازپدبزرگ به فرزندان یال در نظر بگیریم پس میشه a بهd و a به e و a به b چرا پس جوابش فقط a به e هست؟؟

میشه کمی توضیح بدید من مشکل کارم چیه و چه چیزی رو دارم اشتباه میکنم؟؟Huh

ارسال:

rad.bahar پاسخ داده:

(۰۹ آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ب.ظ)tarane1992 نوشته شده توسط:  آره یادم رفت گزینه درستو بنویسم جواب گزینه ۴ درسته.Shy

خوب در این سوال ما میتونیم از b به d یا e به c یا d به a یال عقب رو داشته باشیم چرا این سوال فقط e به c رو یال عقب رو در نظر گرفته و ما فقط همین یک یال عقبرو رو داریم ؟؟من چه چیزی رو اشتباه میکنم؟؟

یال پیش یعنی ازپدبزرگ به فرزندان یال در نظر بگیریم پس میشه a بهd و a به e و a به b چرا پس جوابش فقط a به e هست؟؟
دقت کنید که یال پیش رو و پس رو به گراف اصلی تعلق دارند و در گراف درخت bfs وجود ندارند در گراف اصلی هیچ یالی از b به d یا d به a وجود نداره ولی در گراف اصلی از e به c یال وجود داره پس این یال عقب رو هست. در گراف اصلی هیچ یالی از a بهd و a به b وجود نداره ولی در گراف اصلی از a به e یال وجود داره پس این یال پیش رو هست.

(۰۹ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ ب.ظ)tarane1992 نوشته شده توسط:  من خودم تو کتاب طراحی خوندم در پیمایش dfs جهت دار ما یال عقب رو(پسین) نداریم. خوب در اینجا ما یال صلیبی هم نداریم و جواب که گفته ۴ به نظر من درست نیست جوابش تو گزینه ها نیست.HuhHuhHuhHuhHuhHuh
از روی همین صورت سوال مشخص هست که این حرف که در پیمایش dfs جهت دار ما یال عقب رو(پسین) نداریم اشتباه است.
تا انجایی من می دانم در پیمایش bfs در گراف جهت دار یال های پیش رو وجود ندارند.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر

۰
ارسال:

tarane1992 پاسخ داده:

من خودم تو کتاب طراحی خوندم در پیمایش dfs جهت دار ما یال عقب رو(پسین) نداریم. خوب در اینجا ما یال صلیبی هم نداریم و جواب که گفته ۴ به نظر من درست نیست جوابش تو گزینه ها نیست.HuhHuhHuhHuhHuhHuh

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  [دانلود] ویس و جزوه ی طراحی الگوریتم سیدجوادی هاتف ۳۳ ۴۴,۵۲۴ ۰۴ تیر ۱۴۰۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: solmaz58
  طراحی ui/ux kimiya1234 ۲ ۲,۴۱۵ ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ ۱۰:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: farsamw
  پکیج آموزشی طراحی وب + فارسی سازی وردپرس + سئو Happiness.72 ۶ ۶,۹۱۰ ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ ۰۱:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: saqarmoshtaq
  طراحی یک سیستم عامل (از صفر) sina4everafter ۱۲ ۱۶,۷۳۸ ۰۶ بهمن ۱۳۹۹ ۱۲:۵۳ ب.ظ
آخرین ارسال: nahalmomen2007@yahoo.com
  طراحی سایت ریسپانسیو wikidemy1 ۰ ۱,۸۶۸ ۱۳ دى ۱۳۹۹ ۰۴:۰۱ ب.ظ
آخرین ارسال: wikidemy1
  طراحی الگوریتم ها amir.m5560@gmail.com ۰ ۱,۷۳۳ ۳۰ آذر ۱۳۹۹ ۰۸:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: amir.m5560@gmail.com
  طراحی الگوریتم ها amir.m5560@gmail.com ۰ ۱,۵۶۵ ۳۰ آذر ۱۳۹۹ ۰۸:۲۰ ب.ظ
آخرین ارسال: amir.m5560@gmail.com
  مجموعه تمارین و سوالات امتحانی درس طراحی الگوریتم دانشگاه MIT (سال ۲۰۰۰-۲۰۱۲) Farid_Feyzi ۵ ۷,۸۱۶ ۳۰ آبان ۱۳۹۹ ۱۰:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: s-taheri
  پایتون (طراحی وب یا دیتا ساینس؟) مساله این است... sirvan.t ۲ ۳,۶۶۱ ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ ۱۲:۰۱ ب.ظ
آخرین ارسال: sirvan.t
  تعداد روش های نوشتن عدد n ss311 ۲ ۳,۳۵۰ ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ ۰۵:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: ss311

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close