۱
subtitle
ارسال: #۱

سوال ۴۱ آی تی ۹۰ (نمایش postorder درخت از روی نمایش preorder)
سلام . این سوال خیلی آسونه. فقط میخوام بدونم من اشتباه حل میکنم یا کتاب اشتباه حل کرده. آخه خیلی محکم جواب داده، آدم شک میکنه!!
نمایش preorder یک درخت دودویی از چپ به راست XYZAVBFOD است. این درخت گره تک فرزندی ندارد و همچنین گره های DOVBZ مجموعه برگ های درختند. نمایش pdstorder؟؟
۱-ZBVAYODFX
۲-BVZAYOFDX
۳-ZAYOFVDBX
۴-ZAYVODFBX
(گزینه۴!!)
جواب من: ZVBAYODFX
ممنون
نمایش preorder یک درخت دودویی از چپ به راست XYZAVBFOD است. این درخت گره تک فرزندی ندارد و همچنین گره های DOVBZ مجموعه برگ های درختند. نمایش pdstorder؟؟
۱-ZBVAYODFX
۲-BVZAYOFDX
۳-ZAYOFVDBX
۴-ZAYVODFBX
(گزینه۴!!)
ممنون
۲
ارسال: #۲

RE: سوال ۴۱ آی تی ۹۰ (نمایش postorder درخت از روی نمایش preorder)
با توجه به جواب خودم منم جواب شمارو تایید میکنم منم همینو به دست آوردم
موفق باشید
موفق باشید
۱
ارسال: #۳

دوست عزیز هر ۴تا گزینه غلطه ترتیب برگها تو پیمایشها تغییر نمیکنه
اینجا ترتیب برگها zvbod هست که تو هیچکدوم رعایت نشده همون که خودت نوشتی درسته من حل کردم همین شد
HAVE GOOD TIME
اینجا ترتیب برگها zvbod هست که تو هیچکدوم رعایت نشده همون که خودت نوشتی درسته من حل کردم همین شد
HAVE GOOD TIME
۰
ارسال: #۴

(۳۰ آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ق.ظ)mhd3 نوشته شده توسط: سلام . این سوال خیلی آسونه. فقط میخوام بدونم من اشتباه حل میکنم یا کتاب اشتباه حل کرده. آخه خیلی محکم جواب داده، آدم شک میکنه!!
۱-ZBVAYODFX
۲-BVZAYOFDX
۳-ZAYOFVDBX
۴-ZAYVODFBX
(گزینه۴!!)
ممنون
سلام !
به نظر من هم پاسخ شما درست است.
۰
۰
ارسال: #۶

منم جواب شما رو بدست میارم
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close