برای بالاترین MIN سمت راست: از زیر شاخه چپ مقدار ۱۰ و زیر شاخه راست مقدار ۱۴ پس MINکمترین انتخاب میکنه حالا میریم سراغ max ریشه اونم : سمت چپش ۸ و سمت راستش ۱۰ پس max بیشترین مقدار ۱۰ انتخاب میکنه
من احساس میکنم شما بیشتر درگیر این اکولاکها شدید و بی نهیاتا، به نظر من یکبار خودتون حل کنید فقط اول مقدار همه maxها منفی بینهایت بدید و مقدار min مثبت بی نهایت ------>حالا مقدار max به مرور افزایش و min به مرور کاهش
حالا من یک راه حل کلی میرم امیدوارم زبانم گویا باشه:
ابتدا به سمت چپترین شاخه میریم این شاخه اگه محدوده بین بی نهایتاً باشه هیچوقت هرس نمیشه حالا min سطح ۴ مقدار مثبت بی نهایتش خط میزنید مینویسید ۸(از اکولاک استفاده نکنید) بعد یک سطح عقب گرد میکنیم max سطح ۳ منفی بی نهیات خط میزنید مینویسید ۸ ---->حالا میریم سراغ زیر شاخه راست این max ،مین ابتدا میشه ۱۰ که ۱۰>۸ یعنی بتا>آلفا(هرس زمانی اتفاق میافته که آلفا>=بتا باشه) پس هرس نمیشه حالا فرزند ۲دوم min میشه ۵ پس ۵<۸ یعنی آلفا>بتا پس باقی فرزندان هرس میشن ----->حالا مقدار max سطح۳ بطور قطع میشه ۸ و این مقدار وارد min سطح ۲ میکنیم یعنی مثبت بی نهایت خط میزنیم مینویسیم ۸
حالا میریم سراغ چپترین زیر شاخه min سطح ۲ که اول(دقت کنید اینجا بالاترین پدر شاخه که مقدار داره min سطح ۲ یعنی بتا =۸ و max سطح ۳ این شاخه هنوز مقدار منفی بی نهایت داره)min سطح۴ میشه ۱۱ که از منفی بی نهایت بزرگتر یعنی بتا>آلفا بعد فرزد بعدی min یعنی ۱۵ بررسی مقدار قطعی میشه ۱۱ و این ۱۱ جایگزین منفی بی نهیات میشه در min سطح ۳ این شاخه, حالا ۱۱>۸ یعنی الفا max سطح۳ > بتا min سطح۲ پس کل زیر شاخه سمت راست max سطح ۳ هرس حالا مقدار ۸ min سطح ۲ جایگزین منفی بی نهایت max ریشه میشه
حالا اینجا آلفا ریشه میشه ۸(یعنی بابای باباها آلفا میشه و بر همه ارجحه) حالا هرجا بتا دیدید میتونید با این مقایسه کنید
حالا میریم چپترین زیر شاخه: min میشه ۱۲ که ۱۲>۸ پس ادامه و min میشه ۱۰ و ۱۰>8 مقدار max سطح۳ هم میشه ۱۰ و min سطح ۲ هم میشه ۱۰ فعلا ,حالا میریم سمت راست این min و چپترین زیر شاخش: که min ابتدا میشه ۳ --->حالا با توجه به آلفا ریشه که گفتم (همون بابا بابا ها) ۸>۳ یعنی آلفا>بتا پس ۲ هرس و باقی راه....
فکر کنم این دفعه روان گفتم