من کتاب و ندیدم. اما اونطور که خود دکتر غلامی به من گفتن علاوه بر سوالات کنکور و تمرینات کتاب الکترونیک دیجیتال سوالات تالیفی و امتحانات دانشگاه های مختلف دنیا هم توش هست.که البته با توجه به حجمش میشه گفت درست گفتن! مسئله بعدی جامع بودنه کتاب و سوال محور بودنشه! یعنی منه(نوعی) هرگز نمیتونید ادعا کنم کتاب صاحب الزمانی کامله گرچه همه میدونیم مهمترین کتاب برای کنکور تو این درسه. در واقع شرطه خوندن کتاب صاحب الزمانی پابرجاست.
این کتاب رو باید مثلا با ۶۰۰ تست ساختمان قدسی مقایسه کرد. آیا میشه گفت ۶۰۰ تست قدسی بهتر از CLRS یا حتی الگوریتم خوده قدسیه؟
متاسفانه یا خوشبختانه کلا برای برای این ۲ درس کتاب خوب زیاده! از بخش هایی از کتاب بهزاد رضوی گرفته تا ربِی یا اشراقیان و صاحب الزمانی ، همین تعدد منابع باعث شده انواع و اقسام کتابه کنکوری پیدا بشه.(یجورایی مثل سیستم عامل)!
ار نگاه دیگه این ۲ درس از سال ۸۱ وارد کنکور شدن یعنی تا الان کلا ۸۸ تا سواله کنکوری داریم واسه سرجمع دیجیتال و VLSI پس باتوجه گستردگی مطالبِ این ۲ درس کلی دسته طراحای کنکور بازه برای به اصطلاح بدبخت!!! کردن ما
پس همچین کتابی که پُره سوال باشه حتی تکراری به نظره من نیاز بود.
به هر حال قصد من دفاع از کتاب نبود چون کتاب و هنوز خودم ندیدم. فقط به مسائلی پرداختم که در کانسپت این کتاب مورد بررسی قرار گرفت. و قطعا بعد دیدنه کتاب حتما نظرمو عنوان میکنم