۰
subtitle
ارسال: #۱

مهندسی کامپیوتر ۸۱
کدام گزینه در ارتباط با پردازنده ها صحیح است؟
۱- یک پروسس برای انجام عمل I/O بایستی همیشه در صف انتظار منتظر بماند.
۲- یک پروسس فرزند با خاتمه پروسس پدر همیشه خاتمه می یابد.
۳- در یک پروسس با چند thread ( نخ ) با توقف یک نخ ممکن است کل پروسس متوقف شود.
۴- در سیستم عامل یونیکس ارتباط بین پروسسها همیشه از طریق ایجاد سوکت انجام میپذیرد.
جواب گزینه ۳
سوال خیلی ساده هست میدونم ولی من یه سوال دارم چرا گزینه ۲ اشتباه هست و گزینه ۳ درست؟؟!!
مگر ما نمیگیم که هر وقت فرایندی که چند فرزند داره پدرش متوقف بشه فرزندهاش هم از بین میرن؟!
و اینکه توقف یک نخ باعث تداخلی در اجرای نخ های دیگه نمیشه؟؟!!!
۱- یک پروسس برای انجام عمل I/O بایستی همیشه در صف انتظار منتظر بماند.
۲- یک پروسس فرزند با خاتمه پروسس پدر همیشه خاتمه می یابد.
۳- در یک پروسس با چند thread ( نخ ) با توقف یک نخ ممکن است کل پروسس متوقف شود.
۴- در سیستم عامل یونیکس ارتباط بین پروسسها همیشه از طریق ایجاد سوکت انجام میپذیرد.
جواب گزینه ۳
سوال خیلی ساده هست میدونم ولی من یه سوال دارم چرا گزینه ۲ اشتباه هست و گزینه ۳ درست؟؟!!
مگر ما نمیگیم که هر وقت فرایندی که چند فرزند داره پدرش متوقف بشه فرزندهاش هم از بین میرن؟!
و اینکه توقف یک نخ باعث تداخلی در اجرای نخ های دیگه نمیشه؟؟!!!
۲
ارسال: #۲

RE: مهندسی کامپیوتر ۸۱
سلام.
فکر میکنم منظور از نخ در گزینه ۳، نخ های سطح کاربر هست. در اینصورت گزینه ۳ درست خواهد بود.
گزینه ۲ درست بدلیل ذکر کلمه "همیشه" اشتباه است.
فکر میکنم منظور از نخ در گزینه ۳، نخ های سطح کاربر هست. در اینصورت گزینه ۳ درست خواهد بود.
گزینه ۲ درست بدلیل ذکر کلمه "همیشه" اشتباه است.
۰
ارسال: #۳

RE: مهندسی کامپیوتر ۸۱
سلام
بله اگه در user mode چند نخی شبیه سازی شده باشه، پردازنده کل نخ ها رو یک پروسس در نظر میگیره و با بلاک شدن یک نخ، کل پروسس مربوطه بلاک میشه.
بله اگه در user mode چند نخی شبیه سازی شده باشه، پردازنده کل نخ ها رو یک پروسس در نظر میگیره و با بلاک شدن یک نخ، کل پروسس مربوطه بلاک میشه.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close