(۰۵ آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ب.ظ)afshin18 نوشته شده توسط: (05 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ق.ظ)zimenswall نوشته شده توسط: (05 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۳۵ ق.ظ)afshin18 نوشته شده توسط: (05 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ)Mehrdad7soft نوشته شده توسط: مدرسان گویا جامعه اماریش این ازمون بیشتر بوده از بقیه الان ای تی شده ۱۶۲۶
مدرسان رو میگن دروغ میگه برا اینکه کسی شک نکنه رتبه ها رو با کنکور شبیه سازی می کنه (میبره رو نمودار)
خودم مدرسان امتحان میدم
سوالای این ازمون پارسه بهتر و استاندارد تر بود
ولی سوالای مدرسان بیشتر شبیه کنکور بود (یه درس خیلی اسون یه درس خیلی سخت یه درس همه ی سوالاش غلط و... خلاصه داغون)
بعید میدونم آمار مدرسان از خودشون باشه. شما به حجم تبلیغات مدرسان توجه کنید، مسلما جذب داوطلب انجام میشه. بازم اگر توجه کرده باشید امسال پارسه تبلیغاتش خیلی خیلی کم بوده که البته تاثیری در تعداد داوطلب هاش نداشته چون معمولا آزمون اولش بین ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ داوطلب داشته.
الان یه امار بگیر (هر جا که دوست داری) ببین پارسه ای ها بیشترن یا مدرسانی ها
راستش من خیلی بتونم آمار بگیرم از ۲۰ نفر میشه. ولی این ۲۰ نفر دلیل نمیشه بفهمم کی بیشتره.
دو سال پیش سال بالایی های ما ۱۰ نفر ماهان بودن و ۲ نفر پارسه و اصلا مدرسان نبودن. ولی جامعه آماری ماهان کمتر از پارسه بود.
بعید میدونم یه موسسه بخواد این کار را انجام بده که مثلا آمارش با کنکور یکی بشه. بهرحال کم و زیادش فرقی به حال من و شما نداره.
مهم اینه که هممون بتونیم بهترین عملکرد را چه در پارسه و چه مدرسان داشته باشیم و نهایتا بهترین عملکرد در کنکور