۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال از الگوریتم نوبت گردشی
اطلاعات مربوط به پنج فرایند در جدول زیر امده است. با بکارگیری الگوریتم RR و کوانتوم زمانی ۱ میلی ثانیه، میانگین زمان انتظار را بدست آورید
سوال
پاسخ
سوال من :
چرا در زمان ۲ ، [tex]P_{0}[/tex] انتخاب شده ؟؟ مگه نباید [tex]P_{2}[/tex] که تازه وارد صف شده ، اجرا بشه؟؟
سوال
پاسخ
سوال من :
چرا در زمان ۲ ، [tex]P_{0}[/tex] انتخاب شده ؟؟ مگه نباید [tex]P_{2}[/tex] که تازه وارد صف شده ، اجرا بشه؟؟
۱
ارسال: #۲

RE: سوال از الگوریتم نوبت گردشی
(۰۱ آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط: اطلاعات مربوط به پنج فرایند در جدول زیر امده است. با بکارگیری الگوریتم RR و کوانتوم زمانی ۱ میلی ثانیه، میانگین زمان انتظار را بدست آورید
سوال
پاسخ
سوال من :
دقت کنید ما یک صف داریم که هر فرایند بعد اینکه کوانتوم زمانیش تموم بشه! میره انتهای صف قرار میگیره!!
یعنی اینکه ما در لحظه ۰ فرایند P0 رو فقط داریم که وارد میشه و کوانتوم ۱ رو میره! وقتی به لحظه ۱ میلی ثانیه میرسه یک فرایند دیگه به نام P1 آماده اجراست! پس P1 اجرا میشه و P0 میره تویه صف قرار میگیره! حالا یک میلی ثانیه دیگه میگذره و کوانتوم P1 به پایان میرسه! الان رسیدیم به ۲ میلی ثانیه.
مشکل شما دقیقا اینجاست: حالا فرایند P2 در لحظه ۲ آماده اجرا میشه یعنی میره تازه تویه صف!!! خوب تویه صف P0 رو داریم از قبل پس اون جلو تر قرار داره و اول اون اجرا میشه!!!
۰
ارسال: #۳

اگه میشه صورت سوال رو هم قرار بدین احتمالا توی صورت سوال نکته ای نگفته؟؟
۰
ارسال: #۴

صورت سوال همینه که نوشتم.
AMMehr متوجه شدم ، با یه چیز دیگه اشتباه گرفته بودم. مرسی
AMMehr متوجه شدم ، با یه چیز دیگه اشتباه گرفته بودم. مرسی
۰
ارسال: #۵

مطمینین که نو شر طسوال نگفته که بین ورودی جدید و فرایند قبلی اولویت با فرایند قبلیه؟!!!
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close