![]() |
سوال از الگوریتم نوبت گردشی - نسخهی قابل چاپ |
سوال از الگوریتم نوبت گردشی - zeinab - 01 آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ
اطلاعات مربوط به پنج فرایند در جدول زیر امده است. با بکارگیری الگوریتم RR و کوانتوم زمانی ۱ میلی ثانیه، میانگین زمان انتظار را بدست آورید سوال [attachment=13552] پاسخ [attachment=13553] سوال من : چرا در زمان ۲ ، [tex]P_{0}[/tex] انتخاب شده ؟؟ مگه نباید [tex]P_{2}[/tex] که تازه وارد صف شده ، اجرا بشه؟؟ |
RE: سوال از الگوریتم نوبت گردشی - AMMehr - 01 آبان ۱۳۹۲ ۰۵:۰۵ ب.ظ
(۰۱ آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط: اطلاعات مربوط به پنج فرایند در جدول زیر امده است. با بکارگیری الگوریتم RR و کوانتوم زمانی ۱ میلی ثانیه، میانگین زمان انتظار را بدست آورید دقت کنید ما یک صف داریم که هر فرایند بعد اینکه کوانتوم زمانیش تموم بشه! میره انتهای صف قرار میگیره!! یعنی اینکه ما در لحظه ۰ فرایند P0 رو فقط داریم که وارد میشه و کوانتوم ۱ رو میره! وقتی به لحظه ۱ میلی ثانیه میرسه یک فرایند دیگه به نام P1 آماده اجراست! پس P1 اجرا میشه و P0 میره تویه صف قرار میگیره! حالا یک میلی ثانیه دیگه میگذره و کوانتوم P1 به پایان میرسه! الان رسیدیم به ۲ میلی ثانیه. مشکل شما دقیقا اینجاست: حالا فرایند P2 در لحظه ۲ آماده اجرا میشه یعنی میره تازه تویه صف!!! خوب تویه صف P0 رو داریم از قبل پس اون جلو تر قرار داره و اول اون اجرا میشه!!! |
RE: سوال از الگوریتم نوبت گردشی - explorer - 01 آبان ۱۳۹۲ ۰۵:۰۶ ب.ظ
اگه میشه صورت سوال رو هم قرار بدین احتمالا توی صورت سوال نکته ای نگفته؟؟ |
RE: سوال از الگوریتم نوبت گردشی - zeinab - 01 آبان ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ب.ظ
صورت سوال همینه که نوشتم. AMMehr متوجه شدم ، با یه چیز دیگه اشتباه گرفته بودم. مرسی |
RE: سوال از الگوریتم نوبت گردشی - hoda ahmadi - 25 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ق.ظ
مطمینین که نو شر طسوال نگفته که بین ورودی جدید و فرایند قبلی اولویت با فرایند قبلیه؟!!! |