(۲۷ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۱ ب.ظ)inteligentium نوشته شده توسط: (27 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۱ ق.ظ)br2011 نوشته شده توسط: آقایون و خانمای محترم این تئوری همپوشانی همش کشکه
برید و یه نگاه به کارنامه های پارسال بندازید تا متوجه بشید چی میگم البته امسال وضع از پارسال هم بهتر شده
این حرفو من در موردش تحقیق کردم کامل و به این نتیجه رسیدم همپوشانی کم همش ک ش ک ه !
ماهم تحقیق کردیم وبا یک سری دلایل به خلافش رسیدیم که تاپیکش هم هست میتونین نیگا کنین!
واقعا خوشحال میشیم با دلیل و مدرک شواهد تحقیقتون رو رو کنین
خوب من به صورت خیلی مختصر میگم ببینیت:
۱-اگه توجه کنید برای رتبه های بالای ۱۰۰ گرایش های ۲و۳ هر ۱۰ تخصصی درصد تقریبا ۱۰۰ نفر جه به جا کرده این مقدار ۱۰ درصد برای سال گذشته چیزی حدود ۱۰۰ نفر بوده و حتی یه کم بیشتر شاید ۱۰ نفر
۲-باز اگه به کارنامه های امسال و پارسال توجه کنید متوجه میشید که برای رتبه های زیر ۱۰۰ هر ۱۰ درصد کمتر جا به جا کرده شاید ۳۰ تا ۴۰ تا و برای پارسالم همینه
۳-پس نتیجه میگیریم که امسال همپوشانی کمتر نشده بلکه حتی از پارسال هم بهتر شده خواهشت برای این که بیشتر جا بیفته حتما کارنامه های پارسالو نگاه کنید تا متوجه بشید که مثلا کسی که رتبه ۲۰۰ نرم شده فرضا ۳۰% تخصصی نرم زده واگر همین داوطلب تخصصی هوشو ۰ رتبه هوشش اومده ۶۰۰ به بالا این مثال برا پارساله و حتی امسالم همینطوره
۴-نتیجه کلی این که امسال حتی وضع از پارسالم بهتره (اینو واسه این نمیگم که نرم۱۸۷ شدم واگه همپوشانی کم بشه تهرانم پریده و بخوام دلخوشی الکی به خودم بدم چون تا نرم۲۱۰ هم باید به تهران امید داشته باشن)
نکته کلیدی: اگه همپوشانیو کم فر کنیم امسال پس باید من که رتبم ۱۸۷ شده خودمو واسه مجازی آماده کنم نه !
کارنامه های پارسال:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یه سری هم به کارنامه های سایت نصیر بزنیت
کارنامه های پارسالو خوب نگاه کنید و به این توجه کنید که پارسال هر ۱۰ درصد چند نفر جا به جا کرده و امسال چقدر مثال خوب کارنامه ۶۳ نرم امسال و ۶۶ پارساله تو کارنامهها هست خوب نگاه کنید