(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۱۱ ب.ظ)morelo نوشته شده توسط: (03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۵ ب.ظ)sina_bhh نوشته شده توسط: (03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۵۸ ب.ظ)morelo نوشته شده توسط: (03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۵۲ ب.ظ)sina_bhh نوشته شده توسط: با توجه به افزایش ظرفیتها، با رتبه ۲۸۵ در الگوریتم و محاسبات و ۳۴۵ در نرم افزار به کجاها امیدوار باشم ؟؟
گرایش اگوریتم و محاسبات، شبانه دانشگاه تهران قبول میشم ؟؟
گرایش نرم افزار، روزانه شیراز قبول مشیم ؟؟
شیراز اصفهان تبریز بعید به نظر میرسه!
الگوریتم هم تا شبانش تا ۲۵۰ شانس داره.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(امروز ۱۰:۲۶ صبح)esi نوشته شده:
دوست عزیز تا اونجا که من می دونم سال پیش شبانه دانشگاه تهران - الگوریتم محاسبات با رتبه ۲۸۳ قبول شده بود.
اما باز امیدی هست.
در مورده نرم افزار هم تا ظرفیتها نیاد چیزی نمی شه گفت. پس فعلا صبر کن چون هر اتفاقی ممکنه بیفته.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یعنی حرف این دوستمون اشتباهه ؟؟؟
شاید!
سال پیش پذیرش الگوریتم محاسبات شبانه دانشگاه تهران ۷ نفر بود که من رتبه های ۲۴۴ و ۲۸۳ رو دیدم، باز گفتم که "تا اونجا که من می دونم" شاید اشتباهی تو ذهنم مونده ولی مطمئنن تا همین رتبه هاست.
البته این که دقیقا همون رتبه امسال قبول شه حرفه جالبی نیست. چون امکان جابجایی حداقل ۳۰و۴۰ رتبه حتمیه. چون معلموم نیست امسال بچه های نرم خوب کار کردن، ای تی خوب کار کردن یا علوم کامپیوتری ها. پس نباید زیاد در گیر رتبه کاملا دقیق شد، احتمال دار امسال حتی و ۳۳۰ ،۳۲۰ هم شبانه الگوریتم رو بیاره چون شاید بچه های رتبه های بهتری تو نرم یا هوش آورده باشند و بخوان برن نرم یا هوش . پس هیچی قطعی نیست.
اون شاید دوستمون خیلی عجیبه برام !!!!!!!
اینها نظر شخصی بود و مطمئنن کسی هم نمی تونه به طور کاملا مطمئن جواب بده، ولی باز اساتید مجرب بهتر می تونن کمکتون کنم. من خودم امسال حسابی خراب کردم و اصلا روحیه تحلیلمو از دست دادم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من براتون آرزوی موفقیت می کنم.