۰
subtitle
ارسال: #۱

فوری ی ی سمافورهااا
سلام من سمافر رو نمیفهمم تو رو خدا کمک کنیییین
۱
ارسال: #۲

RE: فوری ی ی سمافورهااا
سلام
منم با سمافور ها مشکل اساسی دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!
چجوری میشه این مبحث رو یاد گرفت؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
پارسال از این مبحث گذاشتم. ولی امسال میخوام یادبگیرم. یه تست هم یه تسته!
منم با سمافور ها مشکل اساسی دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!
چجوری میشه این مبحث رو یاد گرفت؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
پارسال از این مبحث گذاشتم. ولی امسال میخوام یادبگیرم. یه تست هم یه تسته!
۱
ارسال: #۳

ممنون از راهنماییتون.
چشم یه بار دیگه با دقت میخونم و بازم مزاحمتون میشیم
چشم یه بار دیگه با دقت میخونم و بازم مزاحمتون میشیم
۱
ارسال: #۴

لطفا دوستانی که بجز کتاب حقیقت کتابی رو میشناسن که این مبحث سمافورها رو خوب توضیح داده باشه معرفی کنند
ارسال: #۵

(۰۶ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ق.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: لطفا دوستانی که بجز کتاب حقیقت کتابی رو میشناسن که این مبحث سمافورها رو خوب توضیح داده باشه معرفی کنند
سلام.
این فصل از سیستم های عامل ساختاری روتین داره، و تمام کتاب ها مثال های تقریبا مشابهی رو روش مانور میدن.
مثلا تولیدکننده/مصرف کننده، فیلسوف های گرسنه، مساله آرایشگر ...
کتاب حقیقت از نظر من بسیار خوب و کامل توضیح داده، حتی تمریناتی رو آخر فصل برای دانشجو هم نوشته که انجام بدند.
کتاب پوران پژوهش رو هم من دیدم، "آقای موسوی طیبی" این کتاب هم به خوبی مطالب رو بیان کرده.
۱
ارسال: #۶

هیشکی به اندازه من با سمافورها بیگانه نبود!!! تو دانشگاه حتی اشاره هم بهش نشد!! برا کنکور که بهش برخوردم فکر میکردم مهم نیست وقتی هم خوندمش هیچی نمیفهمیدم!!! حالا که از پوران خوندم باورم نمیشد اینقدر ساده ست!!! خیلی خوب فهمیدم.
حقیقت رو نمیدونم اما شاید اونم خوب باشه!!
حقیقت رو نمیدونم اما شاید اونم خوب باشه!!
۰
ارسال: #۷

سلام.
سمافورها مبحث مهمی در همزمانی پردازش ها هستند.
سوال ساده ای رو قرار بدید تا قدم به قدم حل کنیم.
یک بار با دقت مبحث همزمانی پردازش هارو بخونید، مفاهیمی چون شرط رقابتی، نواحی بحرانی، مانع الجمعی ، پیشرفت، انتظار محدود و بن بست را بصورت عمیق یاد بگیرید، بعد از اینکار الگوریتم های Signal و Wait رو یاد بگیرید که به چه صورت هست، کارکرد هرکدوم از الگوریتم ها رو بلد باشید.
باز هم تاکیدم بر خوندن مطالب بالا هست و بعد از خوندن سوالی رو قرار بدید تا حل کنیم.
موفق باشید.
یک بار با دقت مبحث همزمانی پردازش هارو بخونید، مفاهیمی چون شرط رقابتی، نواحی بحرانی، مانع الجمعی ، پیشرفت، انتظار محدود و بن بست را بصورت عمیق یاد بگیرید، بعد از اینکار الگوریتم های Signal و Wait رو یاد بگیرید که به چه صورت هست، کارکرد هرکدوم از الگوریتم ها رو بلد باشید.
باز هم تاکیدم بر خوندن مطالب بالا هست و بعد از خوندن سوالی رو قرار بدید تا حل کنیم.
موفق باشید.
ارسال: #۸

(۳۰ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ق.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: سلام.
موفق باشید.
سلامم ممنون.چشم میخونم باز هم اگه لازم بود ازتون راهنمایی میگیرم.
۰
ارسال: #۹

سلام.اگه سوالی از مبحث سمافور دارید بپرسید.پیشنهاد من اینه اول ۴ تلاش کتاب استالینگز رو بخونید،دوم sleep , wake up از کتاب حقیقت یا تننباوم،بعدش سمافور رو از استالینگز بخونید.واسه تست و نکات تکمیلی از پوران موسوی بخونید.حل تست هم از حقیقت.البته من پوران رو ترجیح میدم.بازم سوالی بود بپرسید.
۰
ارسال: #۱۰

جالبترین بحث سیستم عامله به هر حال من از کتاب حقیقت یاد گرفتم اگه اسمبلیتون یکم خوب باشه راحت میفهمین اینم بگم باید خیلی واسش وقت بذارین تازه بعد اینکه یاد بگیرین میبینین تستاش خیلی سخت تره
۰
ارسال: #۱۱

راستش به نظر من تست هاش واقعا سخته من مطالب کتاب دکتر حقیقت رو خوند و واقعا روان گفته و من کاملا متوجه شدم اما وقتی میام سراغ تستا اصلا دنیای دیگه ای داره .... و خیلی سخته
ارسال: #۱۲

۰
ارسال: #۱۳

منم تایید میکنم.برای اولین بار از رو کتاب پوران خوندم عالی توضیح داد.
من و حل تست؟ امکان ندارشت بتونم تست سیستم عامل حل کنم که پوران کار خودش کرد!!
من و حل تست؟ امکان ندارشت بتونم تست سیستم عامل حل کنم که پوران کار خودش کرد!!
۰
ارسال: #۱۴

سلام.من بارها گفتم.بازم میگم.واسه کسی که نمیدونه سمافور یعنی چی اصلا،اول استالینگز بخونه،بعد که دستش اومد چی به چیه،از کتاب موسوی بخونه که بفهمه چطوری به سوالات میشه جواب بده.بعد این مراحل برید سرکتاب تست حقیقت.مبنای حل تست کتاب حقیقت هست اما جواب ها رو از هر ۲ کتاب موسوی و حقیقت چک کنید.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close