۱
subtitle
ارسال: #۱

ماشین پشته ای این زبان چیست؟
سلام دوستان،در این زبان[tex]L={a^{3} b ^{n} c^{n}|n>>0},\sum ={a,b,c}[/tex]
چرا برای ماشین پشته ای قطعی این سوال همچین شکلی رسم کردن؟چرا برایaبه توان ۳ سه حالت در نظر گرفته مگه با یه حالت و گذر [tex]a,\lambda /\lambda[/tex]
امکان پذیر نمیباشد?
چرا برای ماشین پشته ای قطعی این سوال همچین شکلی رسم کردن؟چرا برایaبه توان ۳ سه حالت در نظر گرفته مگه با یه حالت و گذر [tex]a,\lambda /\lambda[/tex]
امکان پذیر نمیباشد?
۰
ارسال: #۲

RE: ماشین پشته ای این زبان چیست؟
شما ک شکل رو نکشیدی دوست عزیز ک ما قضاوت کنیم اما ماشینی ک من براش رسم می کنم اینه
اول باید سه تا a ببینیم و بعدشم حد اقل باید یکی b ببینیم چون قراره بیشتر از ۰ تا ( خیلی خیلی بیشتر از ۰ تا ) یعنی حد اقل یکی b ببینیم بعدشم که به تعدادی ک b دیدیم توی پشته می نویسیم و انقدر از پشته می خونیم تا برسیم ب اخر پشته یعنی e رو ببینیم که اخر پشته مون نوشته شده یا همون لاندا
منتهی کلا تو این ماشین اگر رشته ت تموم نشده باشه خودش می شه شرط عدم قبول رشته واسه ماشین یعنی اگر تعداد c از b بیشتر باشه ما می رسیم به اون اخرین حالت که یه حالت نهاییه اما چون رشته تموم نشده رشته رو نمی پذیره ماشین
ی کار دیگه هم ک می شه انجام داد اینه که برای هر a ک دیدیم یا برای سومیش یا هر جور ک دوست داشتید هم توی پشته علامت بزنیم ولی باید دقت کنیم ک اخرش ک c ها تموم شدن باید به اون علامت برسیم جای e
نمی دونم الان قانع شدین ؟ اگر من اشتباه نوشتم یا شکلم با شکلی ک تو کتاب شما هست فرق داره لطفا شکلی ک منظورتونه رو هم بذارین تا من هم استفاده کنم
اول باید سه تا a ببینیم و بعدشم حد اقل باید یکی b ببینیم چون قراره بیشتر از ۰ تا ( خیلی خیلی بیشتر از ۰ تا ) یعنی حد اقل یکی b ببینیم بعدشم که به تعدادی ک b دیدیم توی پشته می نویسیم و انقدر از پشته می خونیم تا برسیم ب اخر پشته یعنی e رو ببینیم که اخر پشته مون نوشته شده یا همون لاندا
منتهی کلا تو این ماشین اگر رشته ت تموم نشده باشه خودش می شه شرط عدم قبول رشته واسه ماشین یعنی اگر تعداد c از b بیشتر باشه ما می رسیم به اون اخرین حالت که یه حالت نهاییه اما چون رشته تموم نشده رشته رو نمی پذیره ماشین
ی کار دیگه هم ک می شه انجام داد اینه که برای هر a ک دیدیم یا برای سومیش یا هر جور ک دوست داشتید هم توی پشته علامت بزنیم ولی باید دقت کنیم ک اخرش ک c ها تموم شدن باید به اون علامت برسیم جای e
نمی دونم الان قانع شدین ؟ اگر من اشتباه نوشتم یا شکلم با شکلی ک تو کتاب شما هست فرق داره لطفا شکلی ک منظورتونه رو هم بذارین تا من هم استفاده کنم
ارسال: #۳

میشه لطفا ماشین این زبانو واسم بکشید؟شکلی که من کشیدم درسته؟
[tex]l=a^{n 1}b^{2n}|n\geq 0[/tex]
شکل من:
[tex]q_{0}\bigcirc \overset{a}{\rightarrow}q_{1}\bigcirc[/tex]
که [tex]q_{1}[/tex] پایانی و با گذر [tex]b,A|\lambda[/tex]
و [tex]q_{0}[/tex] با گذر [tex]a,\lambda |AA[/tex]
[/align]
شکل من:
[/align]
ارسال: #۴

(۲۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ)pamta نوشته شده توسط: میشه لطفا ماشین این زبانو واسم بکشید؟شکلی که من کشیدم درسته؟ای وای من
شکل من:
[/align]
ببخشید ندیدم سوالتونو چرا ؟
این شکلیه ک من پیشنهاد می کنم
۰
ارسال: #۵

(۲۸ مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۱۳ ب.ظ)pamta نوشته شده توسط: سلام دوستان،در این زبان[tex]L={a^{3} b ^{n} c^{n}|n>>0},\sum ={a,b,c}[/tex]
امکان پذیر نمیباشد?
اگه شما از [tex]a,\lambda /\lambda[/tex] استفاده کنید، از کجا میدونید که ۳ تا a اومده؟ واسه همین مشکل ما سه تا حالت اضاف گذاشتیم که با ۴ تا a و یا .... غاطی نشه.
۰
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close