اینا که براتون نوشتم مربوط به نزدیک ۸ سال پیش هست
یادمه جزوه می گفت استادمون اما امشب برا اینکه اینا رو به شما بگم هرچی گشتم جزوه دست نویس رو پیدا نکردم
فقط یک سری برگه پرینت شده بود که زیر برخی جملات خط کشیده بودم انگار جزوه بوده چون اگر جزوه نبود که نیاز به خوندن دقیق نداشت اونم طوری که بخوام زیرش خط بکشم (راستش هرچی فکر کردم یادم نیومد اون برگه ها واقعا جزوه اصلی بوده یا نه ولی نحوه مطالعه اش نشون میداد هرچی بوده مربوط به همون درس و کلاس بوده خصوصا که برگه آزمون کلاسی هم بینش بوده ) . موارد قبلی رو هم از رو همون پرینت شده ها گفتم
باز فردا سر فرصت جزوه هامو میریزم بیرون ببینم می تونم چیز دست نویسی پیدا کنم یا نه . اگر بود می خواهیدش ؟ آخه میگم مربوط به سالها قبل هست . الان ممکنه سرفصل ها تغییر کرده باشه .
خب من تو نت سرچ کردم یه سری چیزا پیدا کردم شاید به دردتون بخوره
کتاب کارآفرینی و پروژه انتشارات دانشگاه آزاد :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
معرفی یک منبع دیگه برا این درس :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اینم یه جزوه برا این درس هست :
اینم یه نمونه پروژه برا این درس :
اینم یه سری نمونه سوالات هست اما انصافا نمی دونم چرا این شکلیه !!!! واقعا چی بهشون درس دادن که سوالاتش اینه الله اعلم