(۲۳ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ق.ظ)saria نوشته شده توسط: من این لینک رو جای دیگه هم مطرح کردم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
گفتن که اولی و سومی جزء black List وزارت علوم هستن!!!! ودومی هم ISI هست !!!
الان بیشتر گیج شدم که اینا تو سایت معتبر وجود دارند و از طرف دیگه blackList باشند
خوب بنظر میاد اطلاعات من چندان دقیق نبوده که عذرخواهی میکنم (هر چند به نقل از وبلاگ "استادان علیه تقلب" یکی از راه های اطمینان از اعتبار یه ژورنال همون لینکی هست که در پست قبلی قرار دادم و طبق اون مجلات اولی و سومی معتبر و دومی اثری ازش نیست
)
راستش در مورد اون سه تا ژورنال من چیز دیگه ای نمیتونم اضافه کنم (هر چند اگه میخاستم مقاله خودمو بفرستم هر سه رو میزاشتم کنار به دلایلی که عرض کردم) الا اینکه فقط اون ژورنال اولی بهیچ وجه مقالاتش نامعتبر نیست؛ منتها بعد از هزینه، مهمترین ضعفش اینه که Scope تخصصی نداره و هر موضوعی رو میتونید براش ارسال کنید (شاید بهمین دلیل توی اون لیست قرار گرفته)؛
پیشنهاد آخر من اینه که اگه اولی و سومی رو از انتخابتون حذف کردید، دومی رو هم حذف کنید (آدمو یاد جرجیس میندازه)؛
و بد نیست یه نگاهی هم به این چندتا مجله بندازید:
Journal of Computer Science and Engineering
لینک:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
International Journal of Artificial Intelligence and Expert Systems
لینک:
Expert Systems with Applications
لینک:
International Journal of Simulation Systems, Science & Technology
لینک:
Journal of Computing
لینک:
International Scientific Journal Engineering Applications of Artificial Intelligence
لینک:
Journal of Network and Computer Applications
لینک:
توی لینک زیر هم میتونید ژورنالهای open access رو در حیطه علوم کامپیوتر پیدا کنید (سراغ اونایی برید که حداقل ۴ ۵ سالی از شروعشون گذشته باشه):