۰
subtitle
ارسال: #۱

حل یه معادله ترکیبی
سلام دوستان لطفا بگید n رو چه جوری به دست آورده؟[tex]\binom{n}{11}=12376[/tex]
جواب شده ۱۷
جواب شده ۱۷
Fardad-A، در تاریخ ۱۰ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۳ ق.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
عنوان سوال تصحیح شد.
۰
ارسال: #۲

RE: حل یه معادله ترکیبی
بنظرم راه حل ساده ای برای کنکور غیر از تست جوابها نیست.
البته اینکه جوابها به چه صورت باشه و شما کدام جواب را اول تست کنید که بتونید راجع به بقیه تصمیم بگیرید شرعت شما را در رسیدن به جواب تعیین میکنه.
البته اینکه جوابها به چه صورت باشه و شما کدام جواب را اول تست کنید که بتونید راجع به بقیه تصمیم بگیرید شرعت شما را در رسیدن به جواب تعیین میکنه.
۰
ارسال: #۳

سلام.
بنظرم تست کردن اعداد وقتی ۴ گزینه بیشتر نیست، بهترین راه همون ازمون و خطا باشه.
اما اگر مساله حل کردنش هست، من تا یه جاییش رو بلدم، اما بعد از تفکیک اشکال فنی دارم
معادله یه این صورت هست : [tex]\binom{n}{11} = \frac{n!}{(n-11)!} = \frac{12376}{1}[/tex] که با تساوی قرار دادنش
تبدیل به این میشه : [tex]n! = 12376(n-11)![/tex] . حالا باید بر اساس n معادله رو حل کرد، یعنی nها یک طرف و بقیه یک طرف.
ادامه شو دوستان عنایت بفرمایند.
اما اگر مساله حل کردنش هست، من تا یه جاییش رو بلدم، اما بعد از تفکیک اشکال فنی دارم
معادله یه این صورت هست : [tex]\binom{n}{11} = \frac{n!}{(n-11)!} = \frac{12376}{1}[/tex] که با تساوی قرار دادنش
تبدیل به این میشه : [tex]n! = 12376(n-11)![/tex] . حالا باید بر اساس n معادله رو حل کرد، یعنی nها یک طرف و بقیه یک طرف.
ارسال: #۴

(۱۰ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ ق.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: سلام.خب سختی اش از همینجاست. که با تست اعداد حل میشه.
وگرنه حل مستقیمش میشه حل یه معادله از درجه n-12.
۰
ارسال: #۵

ممنون از همه دوستانی که جواب دادند و ممنون از آقای فرداد که عنوان رو تصحیح کرد.
با این تفاسیری که دوستان گفتند یعنی کتاب حل تمرین گریمالدی چون خودش جواب رو می دونسته، جواب داده!!!!!!؟!
با این تفاسیری که دوستان گفتند یعنی کتاب حل تمرین گریمالدی چون خودش جواب رو می دونسته، جواب داده!!!!!!؟!
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close