زمان کنونی: ۰۵ آذر ۱۴۰۳, ۱۱:۳۰ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
یعنی من عاشششششق این سازمان سنجش م که انقد انقد!!! به فکر بچهها و ضایع نشدن حق بچه هاس هر سال به مدت طولانی تری رو پاسخ نامهها کار میکنه!!
مملکته داریم
خدا بخیر کنه ۳۳۰۰ موقع آزمون دادیم
امسال هم که شد سال جهاد اقتصادی به نظرمن دارن روی بودجه تعیینی برای اینکه داوطلبا بتونن کارنامه رو مشاهده کنن بحث میکنن
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۵:۳۵ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: خدا بخیر کنه ۳۳۰۰ موقع آزمون دادیم
امسال هم که شد سال جهاد اقتصادی به نظرمن دارن روی بودجه تعیینی برای اینکه داوطلبا بتونن کارنامه رو مشاهده کنن بحث میکنن
چرا به این فکر نکرده بودم ... برم پولامو جمع کنم که حداقل بتونم ۳۱ام نتیجه رو ببینم
(۰۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ق.ظ)sansho نوشته شده توسط: هرچی سایت سازمان سنجش رو میگردم نمیتونم پیدا کنم.................
نمی تونم پیدا کنم جایی که ۲تا نارنجک بندازم این سایت بره رو هوا بفهمن بچه های مردم دارن از استرس می میرن
یعنی ترور
ای بابا کوتاه بیاین
بالاخره نتایج میاد...
ایشالا هرکی خونده قبول میشه
تقدیر،تقویم افراد عادیست...
تغییر، تدبیر افراد عالیست...