(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ق.ظ)ali نوشته شده توسط: حالا هی بیا تو مانشت
ددلاین دارید جمعه شب
شما دو تا شوخی شوخی تمرین نمی دید منم جدی جدی آخر ترم بهتون نمره نمی دم.
به به علی آقا - TA محترم......
اولا این «هی» که میگی روزی یه باره اونم به اگر!!!.
ثانیا ما دو تا نه، ما ۱۴ تا!
ثالثا زمانی من میام مانشت که دیگه مخم تررررکیییددددددهههههه!!!! شاید چرت و پرت هم بنویسسم!!!!!!
(از جمله الان!
)
رابعا، حالا که جوون مردی کردی و دد لاین رو زیاد کردی. حالا بزار حداقل بعد ارشد، جنازمون به خونه برسه!!!
آره آزار و اذیت های این استادا رو باید این جوری صاف کنیم دیگه یعنی گهگاه بیایم مانشت.
راستی نگران نباش تمرین رو تحویل میدیم (می دم)!
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۱۶ ب.ظ)alireza11119 نوشته شده توسط: سلام
خوب حالا من ترم ۳ کارشناسی هستم و ترم اخر هم ۱۳ واحد دارم دانشگاهی هم که الان درس میخونم سطحش متوسط رو به پایینه یعنی باید خودم بشینم کتابا رو پایه ای بخونم به نظرت اگه از مرداد شروع کنم درس خوندن تا خودت کنکور (با درنظر گرفتن ترم ۴)، امنیت تو شاخم هست یا نه؟؟؟ راستی اگه نصیحتی چیزی برای یه برنامه خوب هم اگه داری دریغ نکنی خیلی خیلی ممنون میشم.
خیلی آقایییییییی
راستش من که شانسی قبول شدم
نمی دونم واللا
زورت رو بزن!
تا اون موقع خدا کریمه.
من همون مرداد شروع کردم. اما درس دیگه نداشتم. روزی هم ۵ ساعت مفید بیشتر نمیخوندم. واسه کنکور کامپیوتر هم میخوندم نه آی تی- یعنی امید به آی تی نداشتم!!!!
نصیحت هم این که ارشد با کارشناسی فرق میکنه. بنابراین ممکنه بیای و اصلا از این مقطع خوشت نیاد! اول خوب تحقیق کن. اگه اهل کار کاربردی و اینا هستی ارشد مفت نمی ارزه!! اگه اهل تحقیق و پژوهش و مقالهای خوبه. مثلا من خودم میخوام (ان شاالله) بعدش برم سراغ کار. دکتری مکتری هم تعطیل. ببینیم دوستانی که میرن دکتری میگیرن چه گلی به سرشون می زنن.
.
پ.ن. بعضی از استادا رو که میبینم حااااللللللممممم از دکتری بهم می خوره!