۲۰ شبکه/امنیت - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۲۰ شبکه/امنیت - shozdeh - 05 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ب.ظ
هر چند دیر شده، اما خوب دیگه، فرمودن کارنامه رو اینجا هم بزارم. محل قبولی: امنیت اطلاعات دانشگاه امیرکبیر و این طور که نتایج نهایی میگه آخرین نفر قبولی تو این رشته/دانشگاه بودم |
۲۰ شبکه/امنیت - hamid88 - 05 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۰ ب.ظ
عالیه تبریک |
۲۰ شبکه/امنیت - marisa - 05 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ب.ظ
واااااااااااااای چه عالی مبارک باشه |
RE: 20 شبکه/امنیت - احسان مومنی - ۰۵ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ ب.ظ
تبریک میگم به امید موفقیت های بزرگتر و بیشتر |
۲۰ شبکه/امنیت - shozdeh - 07 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ق.ظ
مرسی از لطف دوستان ان شالله شاهد موفقیت شما هم باشیم.... |
RE: 20 شبکه/امنیت - sahar_rostami2 - 07 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۴۴ ب.ظ
تبریک میگم... چه عجب یه کارنامه با درصد زبان پایین |
RE: 20 شبکه/امنیت - shozdeh - 07 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۴۴ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: تبریک میگم... چه عجب یه کارنامه با درصد زبان پایین مرسی آره من زبانم خوب نیست و الان هم دارم تو کتابای انگلیسی گم میشم واسه ارشد واقعا زبان لازمه اما واسه کنکور ببوسش بنداز دور!!!!! |
RE: 20 شبکه/امنیت - sahar_rostami2 - 07 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ)shozdeh نوشته شده توسط:(07 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۴۴ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: تبریک میگم... چه عجب یه کارنامه با درصد زبان پایین آخه رتبه های دیگه همه زبانشون حداقل ۳۰ بود واسه همین من دارم واسش وقت میزارم.. |
RE: 20 شبکه/امنیت - tohidi4503 - 07 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ ب.ظ
تبریک میگم به قول اون آخوند توفیلم مارمولک انشاالله بری واسه تیم ملی |
۲۰ شبکه/امنیت - alice - 07 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ ب.ظ
تبریک میگم امیدوارم موفق باشی |
RE: 20 شبکه/امنیت - shozdeh - 08 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ ب.ظ)tohidi4503 نوشته شده توسط: تبریک میگم به قول اون آخوند توفیلم مارمولک انشاالله بری واسه تیم ملیمرسی... ان شالله شما هم کاپیتان میشی (۰۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ ب.ظ)alice نوشته شده توسط: تبریک میگم امیدوارم موفق باشیممنون و متشکرم |
۲۰ شبکه/امنیت - Amir V - 08 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ق.ظ
تبریک. |
۲۰ شبکه/امنیت - marjan20 - 12 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ب.ظ
تبریک میگم. میشه کارنامه نهایی هم بذارین؟ میخوام ببینم تا چه رتبه هایی میشه قبول شد! |
RE: 20 شبکه/امنیت - shozdeh - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۰۴ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ب.ظ)marjan20 نوشته شده توسط: تبریک میگم. سلام مرسی البته فکر نکنم خیلی بدردتون بخوره! رتبه کامپیوترم تو نرم ۹۳۷ و توی هوش ۲۲۳ بود. |
۲۰ شبکه/امنیت - tarane1992 - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۳۶ ب.ظ
خیلی عالی بهتون تبریک میگم درصد زبانتون که کم بود به منم امید داد چون روش وقت نمیذارم. به امید موفقیت های بیشتر برای شما. |