(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ ق.ظ)Aida92 نوشته شده توسط: سلام تبریک میگم
ازتون ۱سوال داشتم واسه پذیرش دانشگاه ها تو گرایش شبکه من رشتم ایتی نیست اما درسایی که تو کنکور ارشد ایتی میاد رو خوب بلدم واسه همین تصمیم گرفتم شبکه شرکت کنم اما نمیدونم قبولی تو دانشگاه شریف چقدر سخته میشه راهنمایی کنید
ممنون
سلام ، شبکه ی شریف که ظرفیتش زیاد نیست ( زیر ۱۰ نفره) بنابر این قبولیش سخته باید خیلی زحمت بکشید. مثل هوش و نرم و سخت افزار نیست که ۲۳ تا با کنکور بگیره و ۲۰ نفرم بی کنکور!
اگر درس های آی تی رو خوب بلد باشید میشه امیدوار بود، باید خیلی تلاش کنید تا رتبه عالی بیارید.
(۱۱ مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۸ ب.ظ)omid7092 نوشته شده توسط: سلام آقای مسقطی عزیز
من دانشجوی ترم یک کامپیوتر نرم افزار دانشگاه آزاد هستم و خیلی علاقه دارم به برنامه نویسی
و هدفم هم ادامه تحصیل ارشد در یک دانشگاه تاپ هست . چند تا سوال ازتون دارم :
۱- توصیه شما به من برای اینکه بتونم درست برنامه ریزی ۴ ساله بکنم چیست و باید چه کار کنم که معدلم بالای ۱۸ شود؟
۲-به نظر شما آیا فقط باید دروس همان ترم رو بخونم یا وقت میشود دروس ترم های اینده رو هم الان خواند ؟
۳- برای دروس تخصصی مثل مبانی کامپیوتر و ...... آیا باید حتما کلاس برنامه نویسی رفت یا میشود با کتاب رفرنس و ترجمه و حل تمرین این دروس رو هم برای معدل خواند و هم برای کنکور ؟
۴-آیا از الان باید کتاب رفرنس خواند یا باید بزارم وقتی زبانم تقویت شد آنها رو بخونم (آیا اصلا لزومی داره انگلیسی باشه یا ترجمش کافیه؟)
۵-آیا برای ادامه تحصیل در خارج از کشور رتبه ی ارشد تاثیری بر پذیرش دارد؟ مثلا اگر معدلم بالای ۱۸ شود و تافل هم بگیرم و رتبه ارشدم زیر ۴۰ بشه آیا میتونم درخواست پذیرش بدم ؟
متشکرم بابت مصاحبه زیبایتان
سلام
تبصره ۱ : بنده مسقدی هستم ( مسقطی یه جور شیرینیه
)
جواب سوالاتتون :
۱- برای اینکه معدلت بالای ۱۸ بشود باید درس بخونی
اگر هر روز برای فردات برنامه ریزی داشته باشی یعنی بدونی فرا می خوای چیکار کنی همه چیز اوکی میشه. یه جدول هفتگی درست کن که سطر هاش روزهای هفته و ستون هاش رو به صورت ۲ ساعته جدا کن از ۸ صبح تا هر وقت که شب ها بیداری ( مثلا ۱۲ شب) . بعد هر روز بنویس که فردا در هر ساعت چیکار می خوای بکنی و بنابراون پیش برو. بی برنامه نباش
۲- در طول ترم باید دروس همون ترم رو خوند و در تابستون میشه دروس دو ترم بعد رو یه نگاهی کرد تا حداقل یک دید به دست بیاد ازشون. توصیه میشه اوقات فراغت رو به یادگیری مباحثی بپردازید که در دانشگاه تدریس نمیشه اما بازار کار اونها رو می خواد.
۳- دروس برنامه نویسی که توی کنکور نمیاد. اما برای یادگیری فقط نیاز به علاقه و تمرین هست. اینترنت پره از کلیپ های اموزشی . دانلود کنید و با تمرین پیشرفت کنید.
۴- سعی کنید از همین الان کتاب انگلیسی بخونید تا عادت کنید. با نصب یک دیکشنری babylon راحت میشه هر جا گیر کردید معنی کلمات رو پیدا کنید. ترجمه ها در ایران افتضاح هستند.
۵- پذیرش در خارج از کشور هزار و یک دنگ و فنگ داره . باید چیزی در شما ببینند که پذیرش بگیرید. اگر مقاله داده باشید در دوران کارشناسی در یکی از ژورنال ها تاثیر زیادی داره اما رتبه ی ارشد فکر نکنم. ما خودمون هم کنکور ارشد ایران رو قبول نداریم چه برسه با خارجی ها! اما تافل رو خوب اومدی ، حتما برو دنبالش بگیرش
یا علی