۷
subtitle
ارسال: #۱

حل سوال محاسبات عددی مهندسی ۹۲
سلام کسی میدونه این سوال رو باید چطور حل کرد؟
درضمن اینم حلش ولی من اصلا نمیفهمم !
در واقع اون کسی هم که سوال رو حل کرده، در واقع یه جور پیچونده، کدام یک از شما از مخرج کسر این نتیجه گیری رو میکنید؟
درضمن اینم حلش ولی من اصلا نمیفهمم !
در واقع اون کسی هم که سوال رو حل کرده، در واقع یه جور پیچونده، کدام یک از شما از مخرج کسر این نتیجه گیری رو میکنید؟
The BesT، در تاریخ ۰۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۴ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
عکسها ویرایش شد.
عنوان تاپیک را ویرایش کردم.لطفا شماره سوال مربوط را درج کنید.
ممنون
۰
ارسال: #۳

RE: حل سوال محاسبات عددی مهندسی ۹۲
۰
ارسال: #۴

حل سوال محاسبات عددی مهندسی ۹۲
من اصلا گوشیم عکس باز نمیکنهبه خاطر همین جواباتونو ندیدم ولی خودم هرچی جواب دارم نفهمیدم سه تا سوال محاسبات سال٩٢رو چه جوری حل کرده خلاصه اینکه هرکی بلده ممنون میشیم بیاد توضیح بده ولو یک راهنمای کوچک!
Sent from my iPhone using
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
Sent from my iPhone using
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
ارسال: #۵

سلام به دوستان بنده در همین موقع کشف کردم که اون u چی هست! اون روند عدد یک هست! روند چیه؟ تا امشب بهتون میگم.
روند عدد یک در واقع اختلاف بین یک و کوچکترین عدد قابل نمایش بزرگتر از یک ولی متمایز، در سیستم است.
و همچنین یه رابطه داریم که میگه اگه بخواهیم توی سیستممون داشته باشیم مثلا [tex]fl(x y) = x[/tex] (در واقع مقدار اعشاری) باید این برقرار باشه:[tex]\frac{fl(x y)}{x} = 1 \rightarrow fl(1 \frac{y}{x}) = 1[/tex] که شرط این که این برقرار باشه اینه که داشته باشیم
[tex]|\frac{y}{x}| < u[/tex]
حالا پیدا کنید پرتغال فروش را!
(درضمن SnowBlind هم اکانت قدیمی خودم بود که حذف شد)
روند عدد یک در واقع اختلاف بین یک و کوچکترین عدد قابل نمایش بزرگتر از یک ولی متمایز، در سیستم است.
و همچنین یه رابطه داریم که میگه اگه بخواهیم توی سیستممون داشته باشیم مثلا [tex]fl(x y) = x[/tex] (در واقع مقدار اعشاری) باید این برقرار باشه:[tex]\frac{fl(x y)}{x} = 1 \rightarrow fl(1 \frac{y}{x}) = 1[/tex] که شرط این که این برقرار باشه اینه که داشته باشیم
ارسال: #۶

(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: سلام به دوستان بنده در همین موقع کشف کردم که اون u چی هست! اون روند عدد یک هست! روند چیه؟ تا امشب بهتون میگم.
مااااااادر جان اینا چیه دیگه؟میشه بیشتر توضیح بدین؟
۰
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close