۰
subtitle
ارسال: #۱

محاسبه ضریب چند جمله توسط تابع مولد
[tex]\left ( x^{2}\left ( \frac{1-x^{3}}{1-x} \right ) \right )^{7}=x^{14}(1-x^{3})^{7}(1-x)^{-7}[/tex]
ضریب [tex]x^{4}[/tex]??
من این سوال رو الان که اومدنم مانشت دیدم قبلا هم پرسیدم ولی یه بخشی از راه حلشو متوجه نمیشم!
اینجاست
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۲۱۰ که از پرانتز اول بدست میاد اینجوری حساب میشه..چون ضریب [tex]x^{4}[/tex] رو میخوایم میاییم از فرمول [tex]\frac{n!}{n_{1}!n_{2}!n_{3}!...}[/tex] استفاده میکنیم که اینجا فقط x داریم میشه
[tex]\frac{7!}{4!}=210[/tex]
ولی اون ۴۹ چطور بدست اومده؟؟!!
ضریب [tex]x^{4}[/tex]??
من این سوال رو الان که اومدنم مانشت دیدم قبلا هم پرسیدم ولی یه بخشی از راه حلشو متوجه نمیشم!
اینجاست
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۲۱۰ که از پرانتز اول بدست میاد اینجوری حساب میشه..چون ضریب [tex]x^{4}[/tex] رو میخوایم میاییم از فرمول [tex]\frac{n!}{n_{1}!n_{2}!n_{3}!...}[/tex] استفاده میکنیم که اینجا فقط x داریم میشه
[tex]\frac{7!}{4!}=210[/tex]
ولی اون ۴۹ چطور بدست اومده؟؟!!
۲
ارسال: #۳

RE: محاسبه ضریب چند جمله توسط تابع مولد
ارسال: #۴

۰
ارسال: #۵

ارسال: #۶

(۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ ب.ظ)afshin18 نوشته شده توسط:سلام ما ضریب ایکس ۱۸ رو می خوایم خوب ایکس چهارده بیرون می کشیم و کافی که ضریب ایکس ۴ بقیه عبارت رو بدست بیاریم.(27 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ)black_knight نوشته شده توسط: سلام. ریاضی و دیگر هیچ
یه سوال داشتم من این ایکس به توان ۱۴ چرا تاثیر داده نشده؟
در واقع ما ضریب و می خوایم کاری به مقدار ایکس ۱۴ نداریم
ارسال: #۷

(۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ب.ظ)black_knight نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ ب.ظ)afshin18 نوشته شده توسط:سلام ما ضریب ایکس ۱۸ رو می خوایم خوب ایکس چهارده بیرون می کشیم و کافی که ضریب ایکس ۴ بقیه عبارت رو بدست بیاریم.(27 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ)black_knight نوشته شده توسط: سلام. ریاضی و دیگر هیچ
یه سوال داشتم من این ایکس به توان ۱۴ چرا تاثیر داده نشده؟
در واقع ما ضریب و می خوایم کاری به مقدار ایکس ۱۴ نداریم
یه لحظه به خودم شک کردم فکر کردم ضریب ایکس ۴ رو می خوان چون بالا نوشته بود ایکس ۴ (امروز تابع مولد رو خوندم برا همین اومدم سوالای مورد دار رو بخونم )
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close