محاسبه ضریب چند جمله توسط تابع مولد - نسخهی قابل چاپ |
محاسبه ضریب چند جمله توسط تابع مولد - m@hboobe - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ب.ظ
[tex]\left ( x^{2}\left ( \frac{1-x^{3}}{1-x} \right ) \right )^{7}=x^{14}(1-x^{3})^{7}(1-x)^{-7}[/tex] ضریب [tex]x^{4}[/tex]?? من این سوال رو الان که اومدنم مانشت دیدم قبلا هم پرسیدم ولی یه بخشی از راه حلشو متوجه نمیشم! اینجاست مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۲۱۰ که از پرانتز اول بدست میاد اینجوری حساب میشه..چون ضریب [tex]x^{4}[/tex] رو میخوایم میاییم از فرمول [tex]\frac{n!}{n_{1}!n_{2}!n_{3}!...}[/tex] استفاده میکنیم که اینجا فقط x داریم میشه [tex]\frac{7!}{4!}=210[/tex] ولی اون ۴۹ چطور بدست اومده؟؟!! |
RE: محاسبه ضریب چند جمله توسط تابع مولد - black_knight - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ
سلام. ریاضی و دیگر هیچ |
RE: محاسبه ضریب چند جمله توسط تابع مولد - m@hboobe - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ)black_knight نوشته شده توسط: سلام. ریاضی و دیگر هیچ ممنون بابت جواب کامل ماشالله ریاضیتون خوبه من تا دلیل اینا رو بفهمم فکر کنم نصف روز طول بکشه |
RE: محاسبه ضریب چند جمله توسط تابع مولد - black_knight - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:خواهش می کنم اگه ابهامی باقی مونده بگید تا توضیح بدم(27 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ)black_knight نوشته شده توسط: سلام. ریاضی و دیگر هیچ |
RE: محاسبه ضریب چند جمله توسط تابع مولد - afshin18 - 04 مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ)black_knight نوشته شده توسط: سلام. ریاضی و دیگر هیچ یه سوال داشتم من این ایکس به توان ۱۴ چرا تاثیر داده نشده؟ |
RE: محاسبه ضریب چند جمله توسط تابع مولد - black_knight - 04 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ ب.ظ)afshin18 نوشته شده توسط:سلام ما ضریب ایکس ۱۸ رو می خوایم خوب ایکس چهارده بیرون می کشیم و کافی که ضریب ایکس ۴ بقیه عبارت رو بدست بیاریم.(27 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ)black_knight نوشته شده توسط: سلام. ریاضی و دیگر هیچ در واقع ما ضریب و می خوایم کاری به مقدار ایکس ۱۴ نداریم |
RE: محاسبه ضریب چند جمله توسط تابع مولد - afshin18 - 04 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ب.ظ)black_knight نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ ب.ظ)afshin18 نوشته شده توسط:سلام ما ضریب ایکس ۱۸ رو می خوایم خوب ایکس چهارده بیرون می کشیم و کافی که ضریب ایکس ۴ بقیه عبارت رو بدست بیاریم.(27 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ)black_knight نوشته شده توسط: سلام. ریاضی و دیگر هیچ یه لحظه به خودم شک کردم فکر کردم ضریب ایکس ۴ رو می خوان چون بالا نوشته بود ایکس ۴ (امروز تابع مولد رو خوندم برا همین اومدم سوالای مورد دار رو بخونم ) |