سلام.
نگاه کنید اینو باید از نظام وظیفه شهرتون بپرسید.
ولی اطلاعات من اینا هست.
اولا اینو باید بدونید که از لیسانس تا دکترا ۱ بار میشه انصراف داد.
دوم بعد از فارغ التحصیلی از هر مقطع یکسال وقت دارین تا دفترچه پست کنید. (یعنی تا یک سال میتونید سربازی نرید و ۲ هفته مانده تا یکسالتون تموم بشه اونوقت دفترچه رو پست کنید.)(این مطمئن هستم ولی بازهم سوال کنید قوانین دقیقه ای عوض میشن)
هر فرد که انصراف میده میتونه در صورت قبولی در همان مقطعی که انصراف داده یا مقطع بالاتر ادامه تحصیل بده.
ولی بنظر من اصلا لازم نیست انصراف بدین، کنکور سراسری ثبت نام کنید، امتحان بدین ایشالا که قبول شدین از آزاد انصراف میدین و دانشگاه قبول شده رو ثبت نام میکنید.
(این که میگم برای آزاد هست)من سال اول آزاد مرودشت قبول شدم ۲ ترم خواندم همون سال هم کنکور آزاد و هم سراسری دادم سراسری خوب نشد ولی آزاد شیراز قبول شدم و از مرودشت انصراف دادم و ادامه لیسانس رو شیراز گذراندم.(برای معافیت اینجور بود که معافیت تحصیلی لیسانس رو به آزاد شیراز تغییر دادن).
بعد از آن آزاد قزوین رو همه جا میشناسن برای گرفتن پذیرش از آمریکا ، حتی از خیلی از سراسری ها (بنظر من بعد از شریف و تهران و امیرکبیر هست) بهتره.
بخاطر رباتیکش و تبلیغاتش در مسابقات خوب میشناسنش. بنظر من همین آزاد رو خیلی خوب بخوان.
ارشد راحت میشه بری هم سراسری و حتی خارج.
بازهم میگم حتما موارد فوق و سوالات خودتون رو بر روی یک کاغذ بنویسید و( فقط و فقط) از نظام وظیفه شهرتون بپرسید.
در هر صورت تصمیم گیری با خودتون هست همه جوانب رو بسنجید و بهترین تصمیم رو بگیرید با توکل بر خدا انجام بدین.
ایشالا که موفق باشید.