اول چند تا از بازی های ایرانی رو که توی نمایشگاه غرفه داشتند و به نظر بهتر از بقیه میومدن رو معرفی کنم:
میر مهنا
داستان بازی درباره یک مبارز ایرانی به نام میر مهنا است که در دوره پادشاهی زندیه، در جنوب ایران، به مبارزه با استعمار گران می پردازد.
سبک این بازی First Person Shooter یا همون تیراندازی اول شخص هست.
اون طور که خودشون میگفتن، تنها بازی ایرانی هست که به طور واقعی از موشن کپچر استفاده کرده!
این بازی توسط شرکت "اسپریس پویا نما" و با همکاری "بنیاد ملی بازی های رایانه ای" در مراحل پایانی ساخت هست و به زودی به بازار عرضه میشه.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
طلای سیاه
اولین بازی استراتژی هست که توی ایران ساخته شده.
داستان بازی در مورد صنعت نفت ایران از آغاز تاکنون هست. بازی از سال ۱۲۸۷، همزمان با فوران نخستین چاه نفت ایران در مسجد سلیمان آغاز میشه و هر کدوم از برهه های تاریخ نفت ایران به عنوان یکی از مراحل بازی در نظر گرفته شده. مثل ملی شدن صنعت نفت، دوران جنگ و ... مثلاً در دوران جنگ به دلیل نیاز داخلی، صادرات باید کاهش پیدا کنه و ...
این بازی توسط شرکت "رویاگران نرم افزار" و با همکاری "بنیاد ملی بازی های رایانه ای" ساخته شده و آمادهی عرضه به بازار هست (بعد از امتحانای بچهها میاد توی بازار)
برای طراحی و ساخت این بازی، یک تیم ۲۰ نفره دو سال و نیم فعالیت کردند.
من خودم از بازی های استراتژی خوشم میاد به نظرم این بازی جالب بود!
از غرفهی بازی
گرشاسب هم خبری نبود! یعنی حداقل من ندیدم!
یه بازی بانمک هم بود به اسم
سرزمین گمشده که داستان بازی توی برره اتفاق می افتاد!
و یه عالمه بازی ایرانی دیگه هم بود ... که چون دیگه فرصت نشد در موردشون بپرسم چیزی نمی تونم بگم
فقط یه چیز جالب که دیدم، توی سالن تولیدات داخلی دیدم یه نفر یه چیزی شبیه فرمون گرفته دستش و داره رانندگی میکنه! بعد هر چی نگاه کردم خبری از کینکت و PS3 اینا ندیدم، ازش پرسیدم چه کنسولیه؟ گفت کنسول نیست! یه دوربین بود که باهاش بازی ای که نوشته بودن رو کنترل میکردن! گویا بچه های یه دانشگاهی بودن که داشتن Image Processing کار میکردن! اما کارشون نسبتا خوب بود! (فرمون رو گرفتم یه چرخی زدم
)