۱
subtitle
ارسال: #۱

[دانلود] ویس و جزوه ی طراحی الگوریتم سیدجوادی
سلام
ویس و جزوه ی زیر یکی از مواردی بود که دیدم خیلی خوش خط و کامل نوشته شده، اصل فایل ها از سایت یادمانه دانلود شده و من اونها رو دوباره توی سرور mediafire آپلود کردم.
هرچند مربوط به سال ۸۸ هست ولی با مقایسه ای که با جزوه سال ۹۰ ایشون کردم تغییر خاصی نداشتند، برای همین نگران قدیمی بودن اش نباشید
پ.ن: screenshot از ایمیل کسب اجازه یکی از کاربران از استاد برای استفاده از جزوه در ارسال ۱۲ همین موضوع:
ویس و جزوه ی زیر یکی از مواردی بود که دیدم خیلی خوش خط و کامل نوشته شده، اصل فایل ها از سایت یادمانه دانلود شده و من اونها رو دوباره توی سرور mediafire آپلود کردم.
هرچند مربوط به سال ۸۸ هست ولی با مقایسه ای که با جزوه سال ۹۰ ایشون کردم تغییر خاصی نداشتند، برای همین نگران قدیمی بودن اش نباشید

پ.ن: screenshot از ایمیل کسب اجازه یکی از کاربران از استاد برای استفاده از جزوه در ارسال ۱۲ همین موضوع:
![[تصویر: 211075_36562618407841860908.jpg]](https://img.manesht.ir/211075_36562618407841860908.jpg)
۰
ارسال: #۲

۰
ارسال: #۳

RE: [دانلود] ویس و جزوه ی طراحی الگوریتم سیدجوادی
تشکر فراوان از اقای هاتف.جلسه ۶ داخلش نبود کلا نیست یا از دستتون در رفته؟!

۰
ارسال: #۴

به نظرمن استادسیدجوادی دردرس طراحی الگوریتم نظیرنداره جزوه اش به من خیلی کمک کرده بودش.
۰
ارسال: #۵

نمیشد ویس و جزوه جدا اپلود میشد؟ ممنونم
۰
ارسال: #۶

(۲۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ق.ظ)yas.sabori نوشته شده توسط: تشکر فراوان از اقای هاتف.جلسه ۶ داخلش نبود کلا نیست یا از دستتون در رفته؟!سلام
از دستم در نرفته، ندارم اش، البته خدا رو شکر جلسه ی ۶ خیلی مهم نیست و اصل مباحثی که همه توش مشکل دارند پیچیدگی الگوریتم هاست که تا آخر جلسه پنجم کامل شده.
(۱۱ آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: نمیشد ویس و جزوه جدا اپلود میشد؟ ممنونمشما درست میفرمائید، اما الان دیگه اینترنت ام یاری نمیکنه، اگر بچه هایی که دانلود کردند و براشون مقدوره ویس و جزوه رو جداگانه دوباره آپلود کنند و اینجا لینک پشتیبان بدند من لینک ها رو به پست اول منتقل خواهم کرد.
۰
ارسال: #۷

سلام
ببخشید استفاده از این منابع شرعا اشکالی نداره ؟
یعنی خود آقای جوادی اجازه میدن ؟
(واسه قبولی تو یه ازمون الکی خودمون رو مدیون ایشون نکنیم.)
۰
ارسال: #۸

(۲۶ آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ ق.ظ)sabzevar نوشته شده توسط: سلامالبته من چندین بار از افراد مختلف شنیدم که از استاد سیدجوادی نقل کردند که ایشون اجازه دادند ولی خودم شخصا از ایشون نشنیدم، در هر حال اگر نگران این مسئله هستید باید عرض کنم قبلا دربارش بحث های مفصلی شده، لازمه اینجا:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رو مشاهده بفرمائید.
۰
ارسال: #۹

تو همین ویسا تو یه قسمتش با خنده میگه به بقیه می خواید بدین بدین فقط نفروشید

۰
ارسال: #۱۰

من به دکتر سید جوادی ایمیل زدم با کمال میل اجازه دادن.
۰
ارسال: #۱۱

۰
۰
ارسال: #۱۳

سلام.
ببخشید فایل تصویری هم دارین از کلاساش ؟ صوتی حوصله ادمو سر میبره
دوستان میشه فقط جزوره رو جدا اپلود کنید/
ببخشید فایل تصویری هم دارین از کلاساش ؟ صوتی حوصله ادمو سر میبره
دوستان میشه فقط جزوره رو جدا اپلود کنید/
۰
ارسال: #۱۵

(۰۴ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۳۶ ق.ظ)sabzevar نوشته شده توسط: سلام
فایل جزوه رو برات جداگانه آپلود کردم. ولی بعید می دونم جزوه تنها به دردت بخوره.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
سلام جزوات حذف شده است.لطفا مجددا آپلود کنید
۰
۰
۰
ارسال: #۱۸

فیلم موجود نیست؟ از استاد دیگه هم باشه اشکال نداره
۰
ارسال: #۱۹

آقا این کتابی استاد جلسه اول پیشنهاد می کنه چیه؟ من هزار بار گوش کردم نفهمیدم.
۰
ارسال: #۲۰

احتمالا منظورتون این کتاب هستش که ایشون معرفیش می کنن
Algorithms [Paperback]
Sanjoy Dasgupta
Sanjoy Dasgupta (Author)
› Visit Amazon's Sanjoy Dasgupta Page
Find all the books, read about the author, and more.
See search results for this author
Are you an author? Learn about Author Central
(Author), Christos Papadimitriou (Author), Umesh Vazirani (Author)
این هم لینکش در آمازون، البته با یه جستجوی ساده می تونین نسخه قابل دانلودش هم پیدا کنین
Algorithms [Paperback]
Sanjoy Dasgupta
Sanjoy Dasgupta (Author)
› Visit Amazon's Sanjoy Dasgupta Page
Find all the books, read about the author, and more.
See search results for this author
Are you an author? Learn about Author Central
(Author), Christos Papadimitriou (Author), Umesh Vazirani (Author)
این هم لینکش در آمازون، البته با یه جستجوی ساده می تونین نسخه قابل دانلودش هم پیدا کنین
۰
ارسال: #۲۱

یه سوال دیگه استاد گفتند کتاب clrs ترجمه اصلا به درد نمی خوره. می خواستم سوال کنم واقعا همینه؟ اگه شما گرفتید و درد نخورد من دیگه نخرم.
هاتف، در تاریخ ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
لطفا سوالاتتون رو در بخش دانلود مطرح نکنید.
برای هر درسی بخشی به اسم سوالات درسی و درخواست های اعضا هست.
در موضوعات دانلودی فقط درباره مشکلات لینک های دانلود یا سوالات از این دست پست بدید.
۰
ارسال: #۲۲

nدوستانی که ویس رو گوش کردن راضی بودین؟خوب تفهیم شده؟کامله؟نمیدونم اینوگوش کنم یا ویس دکتریوسفی را...هیچکی هم جوابما نمیددددده
ارسال: #۲۳

(۲۳ تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۵ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: nدوستانی که ویس رو گوش کردن راضی بودین؟خوب تفهیم شده؟کامله؟نمیدونم اینوگوش کنم یا ویس دکتریوسفی را...هیچکی هم جوابما نمیدددددهبه نظر من هر دو استاد خوب هستن ولی این به شما بستگی داره که نحوه بیان کدوم استاد رو ترجیح بدید.به نظر من شما جلسه ی اول یوسفی رو به همراه جلسه ی اول سید جوادی را دانلود کنید و بشینید خوب گوش بدین و بعد از اینکه هر دو ویس رو گوش دادین میتونین برای خودتون تصمیم بگیرید که با کدوم استاد مسیرتون رو ادامه بدید.
ارسال: #۲۴

(۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۴ ق.ظ)bahman2000 نوشته شده توسط:(23 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۵ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: nدوستانی که ویس رو گوش کردن راضی بودین؟خوب تفهیم شده؟کامله؟نمیدونم اینوگوش کنم یا ویس دکتریوسفی را...هیچکی هم جوابما نمیدددددهبه نظر من هر دو استاد خوب هستن ولی این به شما بستگی داره که نحوه بیان کدوم استاد رو ترجیح بدید.به نظر من شما جلسه ی اول یوسفی رو به همراه جلسه ی اول سید جوادی را دانلود کنید و بشینید خوب گوش بدین و بعد از اینکه هر دو ویس رو گوش دادین میتونین برای خودتون تصمیم بگیرید که با کدوم استاد مسیرتون رو ادامه بدید.
آخه ویس استاد یوسفی را ندارممممم
ارسال: #۲۵

(۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۶ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط:(24 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۴ ق.ظ)bahman2000 نوشته شده توسط:(23 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۵ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: nدوستانی که ویس رو گوش کردن راضی بودین؟خوب تفهیم شده؟کامله؟نمیدونم اینوگوش کنم یا ویس دکتریوسفی را...هیچکی هم جوابما نمیدددددهبه نظر من هر دو استاد خوب هستن ولی این به شما بستگی داره که نحوه بیان کدوم استاد رو ترجیح بدید.به نظر من شما جلسه ی اول یوسفی رو به همراه جلسه ی اول سید جوادی را دانلود کنید و بشینید خوب گوش بدین و بعد از اینکه هر دو ویس رو گوش دادین میتونین برای خودتون تصمیم بگیرید که با کدوم استاد مسیرتون رو ادامه بدید.
آخه ویس استاد یوسفی را ندارممممم
۰
ارسال: #۲۶

تشکر فراوان
فقط خیلی کیفیت صداش بده...جزوه هم نداره..فکر نمیکنمم با جزوه ی دست نویسشون در مانشت یکی باشه ویسه......خدایا....
فقط خیلی کیفیت صداش بده...جزوه هم نداره..فکر نمیکنمم با جزوه ی دست نویسشون در مانشت یکی باشه ویسه......خدایا....
۰
ارسال: #۲۷

سلام,امیدوارم خوب باشید .ببخشید مزاحم میشم .من چندین مرتبه ویس و جزوه رو دانلود کردم ولی موفق نشدم.ارور می ده.خواستم ببینم می شه حضوری ازتون بگیرم کپی کنم اگه زحمتی نباشه

۰
ارسال: #۲۸

آقای هاتف ممکنه ویس جلسه ۲ قسمت دومش رو جداگانه بزارید؟ ممنون
۰
ارسال: #۳۰

من از استاد سید جوادی تشکر می کنم واقعا خیلی خوب درس میده
۰
ارسال: #۳۱

سلام دوستان . جلسه ۶ ویس اقای سید جوادی رو کسی پیدا نکرد ؟ اگه کسی داره اپلود کنه ممنون
خدمت دوستانی هم که میخوان ویس ایشون رو گوش بدن باید بگم خیلی خوب توضیح میدن ایشون
خدمت دوستانی هم که میخوان ویس ایشون رو گوش بدن باید بگم خیلی خوب توضیح میدن ایشون
۰
ارسال: #۳۲

بچه ها سید جوادی یه جزوه تایپی مال دانشگاه اراک داره نظرتون در باره اون چبه؟
۰
ارسال: #۳۳

سلام
بابت جزوه و ویس بسیار سپاسگزار
لطفاً اگر از بچه ها کسی مرجعی برای درس الگوریتم پیشرفته (ارشد) بصورت ویس یا تصویر همراه با جزوه دست نویس داره آپلود کنه.
خیلی خیلی ممنونم
بابت جزوه و ویس بسیار سپاسگزار
لطفاً اگر از بچه ها کسی مرجعی برای درس الگوریتم پیشرفته (ارشد) بصورت ویس یا تصویر همراه با جزوه دست نویس داره آپلود کنه.
خیلی خیلی ممنونم
۰
ارسال: #۳۴

سلام به همگی
دوستان اینجا کسی هست دکترای هوش مصنوعی بخواد کنکور بده؟؟
دوستان اینجا کسی هست دکترای هوش مصنوعی بخواد کنکور بده؟؟
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close