نقل قول: تو اطلاعیه های سایت دانشگاه رو چک کنید. ثبت نام دانشگاه شما هم اینترتیه؟ کدوم دانشگاه قبول شدید؟
بله اینترنتیه ، ولی پرسیدم میگن پرداخت شهریش آنلاینه و تا پرداخت نکنی ثبت نامت نهایی نمیشه ، امیدوارم همین جوری باشه که شما گفتید - شیراز - مجازی
نقل قول: دوسته عزیز کجای این خبر گزاری الکی فارس نوشته ۱۳ شهریور
این کارها درسته؟ متن خبر که اینطور نیست!
تو فارس نوشته ۱۴ شهریور ولی تو تابناک که از فارس نقل قول کرده نوشته ۱۳! شرمنده من اصلا فارس رو ندیده بودم تابناک رو دیدم تقصیر من نیست تو تابناک اشتباه خبر رو درج کردند
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
نقل قول: من هم غیرانتفائی قبول شدم و مهلت ثبت نام تا پنج شنبه ست به خاطر مسافت زیاد مجبورم امروز راه بیفتم ولی نتایج آزاد اگه بیاد شاید دیگه مجبور نباشم برم.حالا بر فرض رفتم و رسیدم شهریه رو باید بدم.درخواست معافیت تحصیلی هم بدم.بعد اگه نتایج آزاد اومد و قبول شده باشم چی میشه؟ به خاطر کل کل های دانشگاه آزاد و دولتی ها با هم دیگه،هزینه و زمان ما باید تلف بشه آخه؟
به نظر من که دقیقا این کار رو کردند که ما رو بزارند تو فشار ، واسه اینکه ظرفیت های دوره هایی که تو سراسری هزینه دارند رو قبل از دانشگاه آزاد پر کنند اینجوری زمانبندی کردند وگرنه هر آدم عاقلی اینو میفهمه که وقتی نتایج دانشگاه آزاد رو قراره ۱۴ اعلام کنند ، نباید مهلت ثبت نام سراسری رو بزارند تا ۱۲ ام! حالا تازه ما شانس اوردیم دانشگاهمون یه هفته دیرتر زمان بندی داده..!خود سنجش که ۹ تا ۱۲ اعلام کرده بود