۰
subtitle
ارسال: #۱

مشکل در حل یک رابطه بازگشتی
سلام به همه دوستان و
خداقوت به همه کسانی که خودشون رو برای کنکور ۹۳ آماده میکنند و
بازم تبریک به کسانی که موفق به پیروزی در کنکور ۹۲ شدند
من سوال زیر رو متوجه نمیشم ، نمیدونم چرا جواب میشه گزینه ۱ . توی کتاب آقای مقسمی توضیح داده شده ولی من باز هم متوجه نشدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
خداقوت به همه کسانی که خودشون رو برای کنکور ۹۳ آماده میکنند و
بازم تبریک به کسانی که موفق به پیروزی در کنکور ۹۲ شدند
من سوال زیر رو متوجه نمیشم ، نمیدونم چرا جواب میشه گزینه ۱ . توی کتاب آقای مقسمی توضیح داده شده ولی من باز هم متوجه نشدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
Masoud05، در تاریخ ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
اگه ممکنه عنوان سوال رو به نحوی ویرایش کنید که گویای سوال باشد مثلا شماره تست ذکر شود
۰
ارسال: #۲

RE: رابطه بازگشتی - علوم کامپیوتر-دولتی ۹۰
اون چیزی که به ذهم من میریسه اینه که
[tex]G_{n} = \frac {G_{n-1} \frac {A}{H_{n-1}}}{2} = \frac {1}{2}(G_{n-1} \frac {A}{G_{n-1}})[/tex]
حالا اگه اشتباه نکنم ما اگه معادله [tex]x ^ { 2}- A = 0[/tex] رو با روش نیوتن حل کنیم با فرض [tex]f(x) = x^2-A[/tex] و همچنین داریم: [tex]x_{n} = x_{n-1} - \frac {f(x_{n-1})}{f'(x_{n-1})}[/tex] حالا اگه اینا رو با هم قاطی کنیم با فرض [tex]G_{n}[/tex] به جای [tex]x_{n}[/tex]
مبرسیم به:
[tex]x_{n} = \frac {1}{2}(x_{n-1} \frac {A}{x_{n-1}})[/tex] که این رابطه میاد ریشه تابع مارو حساب میکنه که میشه رادیکال آ
[tex]G_{n} = \frac {G_{n-1} \frac {A}{H_{n-1}}}{2} = \frac {1}{2}(G_{n-1} \frac {A}{G_{n-1}})[/tex]
حالا اگه اشتباه نکنم ما اگه معادله [tex]x ^ { 2}- A = 0[/tex] رو با روش نیوتن حل کنیم با فرض [tex]f(x) = x^2-A[/tex] و همچنین داریم: [tex]x_{n} = x_{n-1} - \frac {f(x_{n-1})}{f'(x_{n-1})}[/tex] حالا اگه اینا رو با هم قاطی کنیم با فرض [tex]G_{n}[/tex] به جای [tex]x_{n}[/tex]
مبرسیم به:
[tex]x_{n} = \frac {1}{2}(x_{n-1} \frac {A}{x_{n-1}})[/tex] که این رابطه میاد ریشه تابع مارو حساب میکنه که میشه رادیکال آ
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close