(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۰۷ ب.ظ)aydingol نوشته شده توسط: (30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ ب.ظ)friendchp نوشته شده توسط: من کتاب راس ترجمه حاج رسولی ها رو موقع دانشگاه خوندم دو ترم پیش...و بهتون میگم که ترجمه اونطوری که انتظار دارین اصلا نیست یک جاهایی یه چیزایی گفته آدم واقعا توش میمونه...ولی درکل قابل فهمه و خوبه اما بنده پیشنهاد نمیکنم وقت بزارید روش و این کتاب به این حجم رو بخونید...فقط واسه نگاه انداختن خوبه..برای لایه فیزیکی که اصلا مناسب نیست چون نداره...برای لایه های دیگه به نظرم لایه انتقال و اپلیکیشنش بد نبود ولی کامل هم نبود ...اما دیروز کتاب مهندسی اینترنت دکتر ملکیان رو خریدم به نظرم خوب بود البته بیشتر لایه های بالاتر رو توضیح میده و از اونطرف کتاب راهیان ارشد رو هم دارم که مطالبی رو که در کنکور سال های پیش اومد (یعنی یه جورایی خلاصه تنن باوم و راس(بدون لایه اپپ) هست)داره که به نظرم کتاب خوبی هست چون تا فصل ۴ رو خوندم و قشنگ بود و تست های ۸۷و۸۸و۸۹و۹۰رو هم داره و حل کرده وبعضی از موضوعات مشترک با کتاب راس رو خیلی این کتاب بهتر توضیح داده (البته همه شو پوشش نمیده ولی اکثرشو و اونایی که توی تنن بام هست رو پوشش داده)اما ر کنارش باید کتاب(حداقل پی دی اف فارسی تنن بام )رو داشته باشین چون بعضی جاها واقعا تنن بام قشنگ توضیح داده.
در کل میتونم به جرات بگم لامصب تو این زمینه شبکه هیچ کدوم از کتابی شبکه حتی مراجع هم کامل نیستن و همه مطالب رو پوشش ندادن...
من که برای ارشد میخوام راهیان +تنن بام(به عنوان هر جا شکل داشتم بهش سر بزنم)+دکتر ملکیان(مهندسی انترنت جلد دوم)رو بخونم
ممنون دوست عزیز ... اما مگه کتاب ملکیان ... مهندسی اینترنت ۲ جلد داره ؟؟؟ برای کدوم انتشارات ؟؟؟
نمی دونم من که خریدم الان جلو رومه چیزی مربوطه به جلد اول یا دوم نوشته نیست ولی نوشته ویراست دوم چاپ ۳۵و تعداد صفحات ۵۶۰
(ویراست اول تا چاپ ۳۲ و ۳ و اینجور چیزا بود که توی این ویراست با توجه به تغییرات و گفته های دکتر در مقدمه تغییراتی زیادی اعمال شده.غلاوه بر این دکتر کل پی دی اف های کتاب ویراست اول رو توی سی دی به همراه کتاب به همه میدن یعنی کتاب ویرایست اول مهندسی اینترنت دکتر رو میتونید به صورت پی دی اف و رایگان در اختیار داشته باشید )
قیمت ۱۴هزارتومن کتاب دورنگی آبی + مشکی با کیفیت عکس هی بالا.
========================همین تازه دیدم ببخشید ..اشتباه شد ... به جای ویراست نوشته بودم جلد دوم ...تو اون پست هم اصلاح کردم تا کسی اشتباه نکنه دیگه .
بازم ببخشید