۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال ۱۰۴ معماری (کنکور IT92)
سلام
ممنون میشم اگر این سوال رو توضیح بدید.
ممنون میشم اگر این سوال رو توضیح بدید.
۰
ارسال: #۲

RE: سوال ۱۰۴ معماری (کنکور IT92)
یه نظر من به یک کلاک نیاز داره
گزینه صحیح چیه ؟
گزینه صحیح چیه ؟
۰
ارسال: #۳

سوال ۱۰۴ معماری (کنکور IT92)
گزینه ۱
ولی آخه چرا؟!!
مگه در کلاک اول DR و داده پشته در رجیسترهای R1و R2 ذخیره نمیشوند و در کلاک دوم جمع آنها در پشته قرار بگیرد؟!!
خو پس میشه دو کلاک که!!!
ولی آخه چرا؟!!
مگه در کلاک اول DR و داده پشته در رجیسترهای R1و R2 ذخیره نمیشوند و در کلاک دوم جمع آنها در پشته قرار بگیرد؟!!
خو پس میشه دو کلاک که!!!
ارسال: #۴

(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۶ ب.ظ)msalehi1991 نوشته شده توسط: گزینه ۱
ولی آخه چرا؟!!
خو پس میشه دو کلاک که!!!
حرف شما درسته و این تست خیلی تست چرتیه ! ولی خودش تاکید کرده که فقط عمل اجرا و نگفته عمل نوشتن هم انجام بشه.
ارسال: #۵

(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ب.ظ)vojoudi نوشته شده توسط:(29 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۶ ب.ظ)msalehi1991 نوشته شده توسط: گزینه ۱
ولی آخه چرا؟!!
خو پس میشه دو کلاک که!!!
حرف شما درسته و این تست خیلی تست چرتیه ! ولی خودش تاکید کرده که فقط عمل اجرا و نگفته عمل نوشتن هم انجام بشه.
آوردن اطلاعات تو رجیستر ها و نوشتن نتیجه توی پشته پس جز کجای عملیاته؟؟
خدایی حس نمیکنبن سر کاریم؟ هر جوری ما فکر کنیم طراح ی جور دیگه فکر میکنه!!!!!
۰
ارسال: #۶

من راجع به جواب این سؤال چیزی نمیدونم، فقط یهو توجهم جلب شد، آخه سنجش تو پاسخ نامه نهایی که من دارم، زده ۴ کلاک میخواد، من این تستارو نمیزنم، گفتم فقط بگم، شاید پاسخنامتون غلطه، شایدم مال من غلطه
ارسال: #۷

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close