(۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۹ ب.ظ)ksvdk نوشته شده توسط: سلام مرسی از لطف زیادتون .
اگه لطف کنید منو راهنمایی بفرمایین که اله نور می شه.
خودمم نمیدونم جزو کدوم گروه محسوب میشم ۲-۴یا۶
من کاردانی دانشگاه ایلام و کارشناسی پیامنور نرم ا فزار دارم سال ۹۱کنکور آیتی دادم شد۱۳۰۰۰ سال گذشته طرح تضمیینی پارسه شرکت کردم شامل پکیج کتاب و ۸آزمون که البته فقط صبح تونستم از ساعت۹تا ۲-۳ خوب درس بخونم چون بعد ظهرش منشی یک کلینیک بودم باید میرفتم سر کار،سر جلسه اینقدر اعتماد بنفسمو از دست دادم که ۱۰-۱۲ سوال جواب داده بودم ترسیدم دوباره برگشتم ۳-۴ تایی رو زدم البته خدایی سخت بود خلاصه رتبم افتضاح بود ۷۰۰۰شدک دیگه هیچی.حالا به نظرتون با توجه به سخت بودن کنکور آیتی برای من بشینم نرم بخونم یا آیتی.و چه کارهایی یا چه درس و... ای باید در اولویت باشه با اوضاعی که عصر سر کار برم و انشالله دیگه از سه ردنشمو کنکور امسالو قبول شم .البته از دیشب شرو کردم به خوندن.
والبته احساس میکنم نرم افزار آسان تره ولی با یه سری از درساش مثل نظریه و ریاضی مشکل دارم.
و ی چیز بد راجع به خودم اینکه به استخاره اعتقاد دارم استخاره گرفتم بخونم یا نه گفتش نه.
عزیزم
اول که من عقیده دارم برای چیزی که با عقل میشه جواب داد نباید استخاره گرفت ... به نظر خودت چه اتفاق بدی میتونه با درس خوندن بیوفته؟
من که فکر میکنم آدم تلاشش رو میکنه .. ایشالا که همه قبول بشیم ولی اگر خدایی نکرده کسی قبول هم نشد چیزی رو از دست نمیده که حداقل برای خواستش تلاش کرده
من خیلیارو دیدم که شاغل هستند و درس هم میخونند ..... مطمعنا چند برابر بقیه باید زحمت بکشی ولی نشدنی نیست
در ضمن فکر میکنی اونایی که شاغل نیستن واقعا روزی چند ساعت میخوانند؟
اتفاقا از جنبه مثبت که نگاه کنی چون وقتت محدوده کمتر تلف میکنیش