زمان کنونی: ۰۸ دى ۱۴۰۳, ۰۳:۵۶ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

تخفیف بیش از ۳۰٪ ازمون های پارسه

ارسال: #۶۱
۳۰ مرداد ۱۳۹۲, ۱۲:۰۷ ب.ظ
دوستان صبر کنید من از طریق یکی دیگه از نمایندگیها میتونم تخفیف بیشتری بگیرم
و قول داده بیشتر بهمون تخفیف بده
فقط اجازه بدید من با آقا فرداد صحبت کنم
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۶۲
۳۰ مرداد ۱۳۹۲, ۱۲:۱۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰ مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ب.ظ، توسط هاتف.)
(۳۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ق.ظ)هاتف نوشته شده توسط:  روند ثبت نام
روند ثبت نام به این صورت خواهد بود که شما مبلغ ثبت نام رو پس از کسر تخفیف به حساب پارسه واریز میکنید، به من دو شماره حساب دادند که هرچند حساب حقوقی به نام موسسه نیست ولی قابل اطمینان هست از این جهت که به نام شخصی است که توی خود سایت رسمی پارسه مسئول دفتر نمایندگی شیراز معرفی شدند.
بعد از واریز وجه اسکن فیش واریزی رو برای نمایندگی شیراز ایمیل میکنید و اونها کار ثبت نام شما رو انجام میدهند و یه کد داوطلبی پارسه ای بهتون میدن که میتونید از طریق سایت رسمی خود پارسه وارد پنل کاربری تون بشید (بخش پارسه من)
(۳۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ)ahmad_gh1369 نوشته شده توسط:  ببخشید الام منکه اصفهانم چیکار کنم دقیقا؟
این فرم و باید اول بگیرم؟
اگه میشه واضح تر بگید :دی
اول که به آقای eh3an یه sms میدی که ایشون آمار بچه ها رو داشته باشند.
دوم زنگ میزنی نمایندگی شیراز و میگی توی گروه شاهسون هستی و ازشون شماره حساب میگیری برای ثبت نام، سوالی داشتی اونها جواب میدن اما بهرحال بعد از اینکه مبلغ واریز شد و فیش رو براشون ایمیل کردید و اونها تایید کردند، خود نمایندگی شیراز شما رو ثبت نام میکنه و بعد برای شما یه نامه انتقالی به اصفهان میدن (ایمیل میکنند) ، اون نامه که مهر و امضای نمایندگی شیراز رو داره میبرید به شهر خودتون و به نمایندگی اصفهان میدید تا توی شهر خودتون آزمون بدید.

هفت شهر عشق را عطار گشت، ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم!
۰
۲
 سپاس‌گزاری شده توسط: ahmad_gh1369
ارسال: #۶۳
۳۰ مرداد ۱۳۹۲, ۱۲:۱۸ ب.ظ
ممنون ولی اخه چرا اینجوریه؟!
نمیشه اینا هماهنگ کنن همین شهر خودمون ثبت نام کنیم که انقد دردسر نداشته باشه :| ؟
اینا واسه اعتبار آموزشگاهشونه فکنم که میخان آماره خودشون بره بالا !
۰
۰
ارسال: #۶۴
۳۰ مرداد ۱۳۹۲, ۱۲:۲۹ ب.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ب.ظ)ahmad_gh1369 نوشته شده توسط:  ممنون ولی اخه چرا اینجوریه؟!
نمیشه اینا هماهنگ کنن همین شهر خودمون ثبت نام کنیم که انقد دردسر نداشته باشه :| ؟
اینا واسه اعتبار آموزشگاهشونه فکنم که میخان آماره خودشون بره بالا !
هر نمایندگی مسئولین جداگانه ای داره که بابت تعداد افرادی که ثبت نام میکنند پورسانت شون رو از موسسه میگیرند، طبعیه که بین نمایندگی ها رقابت برای جذب افراد بیشتر باشه و طبیعی تره که برای بدست آوردن این امتیاز حاضر باشند کمی تخفیف بدن، خب شما اگر نمایندگی اصفهان ثبت نام کنید چه سودی برای نمایندگی شیراز داره که بخواد به شما تخفیف بده یا پیگیر کارتون باشه؟
سوالات اینجوری رو بهتره از خود نمایندگی شیراز بپرسید، بهرحال پاسخ اونها معتبر تر از اینجاست.

۰
۲
 سپاس‌گزاری شده توسط: ahmad_gh1369
ارسال: #۶۵
۳۰ مرداد ۱۳۹۲, ۱۲:۴۴ ب.ظ
با توجه به قدمت موسسه پارسه که خیلی بیشتر از بقیه موسسه ها هست من تعجب کردم وقتی تعداد نماینده هاش رو اینجا خوندم. زنگ زدم از خودشون پرسیدم و گفتند با تهران ۸۶ نمایندگی فعال تو کل کشور دارند. اولش فکر کردم شاید درست نباشه ولی بعد به نظرم رسید اگه می خواستند اغراق کنند می تونستند رندش کنند و مثلا بگن ۹۰ یا ۱۰۰ تا نمایندگی دارند. از خیلی از دوستام که پارسه امتحال دادند در مورد جامعه آماری پرسیدم و گفتند جامعه آماری خوب و بالایی داره. یکی از دوستام که پارسال پارسه شرکت کرده بود می گفت مدرسان شریف و پارسه تو دانشگاه امیرکبیر تو یک روز آزمون داشتند و اصلا قابل قیاس نبودند تعداد شرکت کننده ها. پارسه چندین دانشکده را پر کرده بود ولی مدرسان تعدادشان خیلی کمتر بوده. حتی شنیدم در مورد بعضی از آزمون ها مجبور شدند مدرسان را منتقل کنند به یک جای دیگه چون تعداد پارسه ای ها خیلی زیاد بوده.
۲
۰
ارسال: #۶۶
۳۰ مرداد ۱۳۹۲, ۱۲:۵۰ ب.ظ
دوستانی که اصفهان هستند،قضیه شیرازو بش گفتم ،نمایندگی گفت ۳۰ % بیاین همینجا هر تعدادی که هستید
قراره یکشنبه برم ،میتونید حضوری بیاین خودتون
یه جوری شده این کارا موسسات باندبازی و روکم کنی !
از زحمات دوستان هم خیلی متشکرم که راهنمایی کردن
۱
۰
ارسال: #۶۷
۳۰ مرداد ۱۳۹۲, ۱۲:۵۴ ب.ظ
بچه ها ۳۰درصد کمه-صب کنید بیشتر میگیریم
۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: ahmad_gh1369 , Morris
ارسال: #۶۸
۳۰ مرداد ۱۳۹۲, ۱۲:۵۷ ب.ظ
من با نمایندگی تهران تماس گرفتم گفتن اگه شعبه ای بخواد اینکارو بکنه دست خودشه بعدبا شیراز تماش گرفتم (۶۴۷۳۰۲۲-۰۷۱۱) این مطلبو تایید کردن و گقتن با اقای شاهسون هماهنگ میکننن و شماره حساب هارو میدن به ایشون و خودشون شماره ثبت نامی و نامه انتقالی رو برامون میل میکنن ولی نکته ای که جای تامل داره گفت ۵۰ نفر ۳۰ درصد تخفیف میدن !!!!!!
در ضمن شماره حساب هایی که میدن به نام موسسه پارسه هست یا شخصی به نام اقای عابدین زاده نه کسه دیگه ...

در هر صورت از کسی که نمایندگی این کارو برعهده گرفته هم تشکر میکنم و هم زحمت بکشن که کار بچه ها راحت تر انجام بشه و حتما با پارسه هماهنگ کنه که مدارک مورد نیاز رو برامون میل کنه که درگیر پست و این چیزا نشیم -
با تشکر
۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: Morris
ارسال: #۶۹
۳۰ مرداد ۱۳۹۲, ۰۱:۰۳ ب.ظ
بهتره طمع نکنید! دانسته یا ندانسته اختلاف افکنی نکنید و تعداد رو کم نکنید
ما وقتی یه تیم حدود ۳۰ نفره باشیم همه با هم از منافع اش سود میبریم
اونطوری که اون دوستمون گفتند اصفهانی ها بیان خودشون جدا ثبت نام کنند، احتمالا هر کسی یه جوری گروه رو خالی کنه و نتیجه ی این اختلاف بین بچه ها این میشه که کلا طرح منحل میشه!
چون وقتی یه تعداد قابل توجهی اقدام به ثبت نام کنند میشه امتیاز گرفت، هر کس ساز خودش رو بزنه که نمیشه
اینها بدیهی هست و نمیدونم شما که این حرف رو زدید واقعا این رو درک نمیکنید یا اساسا دنبال تفرقه هستید!
البته خب انگار انتظار هماهنگ بودن هنوز برای ما ایرانی ها انتظار زیادی به شمار میره!

۳
۲
 سپاس‌گزاری شده توسط: pooyaa , afa90 , Morris
ارسال: #۷۰
۳۰ مرداد ۱۳۹۲, ۰۱:۰۶ ب.ظ
آره دوستان به هیچ عنوان از گروه جدا نشید تا بتونیم ۴۰درصد تا حتی ۵۰درصد تخفیف رو بگیریم ازشون-صبر کنید و تو گروه بمونید
۳
۰
ارسال: #۷۱
۳۰ مرداد ۱۳۹۲, ۰۱:۲۹ ب.ظ
بچه ها من همین الان با پارسه تماس گرفتم. پرسیدم به بچه های مانشت تخفیف می دین؟ اونها گفتند تماس زیاد داشتند از مانشت و خودشون هم اومدن و سایت رو دیدن. اگه یک لیست ۴۰ یا ۵۰ نفره بهشون ارائه بشه ۳۰ درصد تخفیف می دن. مشروط به اینکه همه عرض حدود ۴۸ ساعت ثبت نام کنند. فرقی هم نمی کنه تو کدوم شهر ثبت نام کنند فقط باید اسمشون تو لیست اولیه باشه تا معلوم بشه مانشتی هستند
۳
۰
ارسال: #۷۲
۳۰ مرداد ۱۳۹۲, ۰۱:۳۶ ب.ظ
RE: تخفیف بیش از ۳۰٪ ازمون های پارسه
(۳۰ مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ب.ظ)konkor arshad نوشته شده توسط:  بچه ها من همین الان با پارسه تماس گرفتم. پرسیدم به بچه های مانشت تخفیف می دین؟ اونها گفتند تماس زیاد داشتند از مانشت و خودشون هم اومدن و سایت رو دیدن. اگه یک لیست ۴۰ یا ۵۰ نفره بهشون ارائه بشه ۳۰ درصد تخفیف می دن. مشروط به اینکه همه عرض حدود ۴۸ ساعت ثبت نام کنند. فرقی هم نمی کنه تو کدوم شهر ثبت نام کنند فقط باید اسمشون تو لیست اولیه باشه تا معلوم بشه مانشتی هستند

خب چه کاریه؟میریم شیراز ثبت نام میکنیم که دیگه همه ی کارهارو انجام بده-آخه تهران سرشون شلوغه و ۵۰نفر و اینا زیاد واسشون مهم نیست-منم با تهران صحبت کردم گفتم ۴۰-۵۰ نفر هستیم زیاد تکون نخورد-انگار نه انگار و گفت حداکثر ۳۰درصد تخفیف میدیم
حالا ۳۰درصد که بدن چون زیاد واسشون مهم نیست بعد ما شهرستانیا ممکنه خیلی اذیت بشم-خودشون که نمیان پست کنن یا...
پس فک کنم از طریق نمایندگیهای شهرستانشون اقدام کنیم بهتره
راستی پارسه اصفهان بیشتر از ۳۰درصد رو قبول کرده ولی اگر بشه برسونیمش به ۴۰ یا ۵۰ عالی میشهBig Grin
صب کنید تا با فرداد صحبت کنم
راستی فرداد کجاستتتتتتتتت؟چرا آن نمیشه؟؟؟؟؟
۳
۰
ارسال: #۷۳
۳۰ مرداد ۱۳۹۲, ۰۱:۴۴ ب.ظ
من هم با نظر دوستان موافقم ۳۰ درصد تخفیف هم بهتر از هیچی هست .

نظر دوستمون konkor arshad جالبه اگه بشه خیلی خوب میشه ولی اگه بشه Big Grin
۰
۰
ارسال: #۷۴
۳۰ مرداد ۱۳۹۲, ۰۱:۴۸ ب.ظ
RE: تخفیف بیش از ۳۰٪ ازمون های پارسه
(۳۰ مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ب.ظ)hiddenman نوشته شده توسط:  من هم با نظر دوستان موافقم ۳۰ درصد تخفیف هم بهتر از هیچی هست .

نظر دوستمون konkor arshad جالبه اگه بشه خیلی خوب میشه ولی اگه بشه Big Grin

آخه مشکل اینجاست که نمیشه که در این صورت تضمین کرد همه درعرض ۴۸ساعت برم ثبت نام کنن-ممکنه یکی ۴روز بعد ثبت نام کنه!
واسه اینجور شرط و شروط تهرانه که میگم نمایندگیهای شهرستانشون تو این جور موارد کوتاه میان و قبول میکنند و بهترن
۱
۰
ارسال: #۷۵
۳۰ مرداد ۱۳۹۲, ۰۱:۵۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰ مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ب.ظ، توسط eh3an2010.)
دوستای گلم اگه مثلا ۲۵ نفرمون ثبت نام کنیم و همینطور به تعدادمون اضافه بشه مثلا تا ۲ ماه دیگه ۲۰ نفر دیگه بیان که خیلی بیشتر میان و الان به ما ۲۵٪ یا ۳۰٪ تخفیف بدن قول دادن که این اعضا رو رو بقیه حساب کنن و تخفیف بیشتر شد پول ۵ یا ۱۰٪ اضافه رو برگردونن

هر جای دیگه هم بگن تخفیف میدیم یا بیشتر بیان دیگه عمرا بیشتر از ۳۰٪ برای این تعدادمون بدن پس گروه رو خراب نکنیم
من هنوز لیستی به پارسه ندادم که تماس بگیرن باهاتون .
ان شاله بعظهر دیگه جواب قطعی واسه این ۲۵ نفر رو بهتون میدم

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

(۳۰ مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ب.ظ)konkor arshad نوشته شده توسط:  بچه ها من همین الان با پارسه تماس گرفتم. پرسیدم به بچه های مانشت تخفیف می دین؟ اونها گفتند تماس زیاد داشتند از مانشت و خودشون هم اومدن و سایت رو دیدن. اگه یک لیست ۴۰ یا ۵۰ نفره بهشون ارائه بشه ۳۰ درصد تخفیف می دن. مشروط به اینکه همه عرض حدود ۴۸ ساعت ثبت نام کنند. فرقی هم نمی کنه تو کدوم شهر ثبت نام کنند فقط باید اسمشون تو لیست اولیه باشه تا معلوم بشه مانشتی هستند

من خودم گفتم سایتو ببینن شکه شدن دیدن مدرسانم با تبلیغ خودشو انداخته وسط!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۱
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دانلود سوالات استعداد تحصیلی ازمون دکتری ۹۱ انرژی مثبت ۱۶ ۲۱,۱۴۷ ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۱۲:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: bijibuji
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۹۱۵ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  کارنامه نهایی ازمون دکتری داخل سال ۱۳۹۲-گرایش معماری کامپیوتر انرژی مثبت ۱ ۴,۵۱۳ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: hmaryam567
  کارنامه نهایی ازمون دکتری داخل سال ۱۳۹۲-گرایش نرم افزار انرژی مثبت ۶ ۱۰,۱۳۶ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۲۷ ق.ظ
  بحث در مورد نتایج اولیه ازمون دکتری ۹۲ mkiani ۳۷ ۳۳,۶۹۱ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۱۹ ق.ظ
  ازمون های استخدامی فراگیر و امزش وپرورش شانی ۰ ۲,۰۰۴ ۲۸ شهریور ۱۳۹۹ ۰۲:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: شانی
  فروش کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر پارسه و پوران پژوهش sems ۳ ۶,۱۶۸ ۱۶ دى ۱۳۹۸ ۰۲:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: roxana.r
  تخفیف گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف برای اعضای مانشت در سال ۹۹ عزیز دادخواه ۱۲ ۸,۷۱۲ ۲۵ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: عزیز دادخواه
  ازمون ها و جامعه آماری کدوم موسسه برا ارشد بهتره؟ Fzjn ۲ ۵,۵۱۶ ۲۲ مهر ۱۳۹۸ ۰۳:۵۷ ب.ظ
آخرین ارسال: marvelous
Exclamation فروش کتاب های کنکور ارشد نرم افزار کامپیوتر(پارسه و پوران پژوهش) bayron ۰ ۳,۱۸۳ ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ ۰۴:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: bayron

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close