(۲۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ق.ظ)mehdpo007 نوشته شده توسط: بله میشه !
اما در استخدامی های دولتی که معمولا آزمون برگزار میکنند و مبنا آزمونشونم همون دروس دانشگاهیه البته مصاحبه هم داره ولی ازمون و قبول بشی مصاحبه شان سخت نیست زیاد اذیت نمیکنند سوالات خیلی حرفه ای و سخت نمی پرسند که البته تعداد این استخدامی ها روز به روز داره کمتر میشه!
اما در بخش خصوصی فرق داره باید کار بلد باشی حالا میخواد با کلاس رفتن باشه یا اینکه به هر طریقی تجربه ای بدست آورده باشی!
پول و پارتی هم جای خود دارد
ولی اگر موقعیتشو داری حتما کلاس و برو!
و حقیقتا دروس دانشگاه فقط بدرد پاس کردن میخورند باشون کاری یاد نمیگیری!
والله تعجب می کنم از بعضی صحبت ها
بازرا کار ایران دو بخش هستش یا دولتی که حقوق حداکثرش ۱ میلیون رویایی بخای حساب کنی ۲ میلیون
آزمون های استخدامی، بنا به زرنگی و علمی بودن بچه های مانشت بیشتر دوستان اینجا مطمئنا نمره کتبی رو کسب می کنند ولی خب یه چیزهایی عین امتیازهایی که همه شما میدونید باید باشه که اگر نباشه عین بنده همه امتحانات کتبی رو قبول میشم و بعدا نتیجه متاسفانه ...
در مورد بازرا کار خصوصی:
اولا بیشتر یا برنامه نویس میخان یا کسی که شبکه کار می کنه و بعضا سخت افزار بلد باشی
خب ما کدومش رو داریم توی مقطع لیسانس؟ فقط لیسانس نرم و سخت
تا مقطع لیسانس یا شما مهندس سخت افزار هستی یا نرم افزار خب دروس دانشگاهی مهندسی نرم افزار عین نظریه مهندسی اینترنت کامپایلر ریاضی و آمار ، اندیشه و معارف و... چه ربطی داره به شغلی که میخای داشته باشی
در واقع تناسبی بین دروس دانشگاهی پاس شده و شغل های آزاد و یا حتی دولتی وجود نداره.
جایی رفتم برای استخدام، گفتن مدرکت چیه گفتم لیسانس نرم، گفتن نه ما یکی رو میخاییم که توی حوزه هک و امنیت فعالیت کنه جایی دیگه رفتم برای استخدام، گفتن اصلا مهم نیست چیزی بلد باشی یا نه فقط باید مدارک دوره های شبکه رو داشته باشی گفتم والله من ۱۷ و۱۸ سال درس خوندم و واحدهای رایج همین نظام آموزشی رو پاس کردم و از نظر مالی جوری نبود بتونم این دوره ها رو برم، بازم هیچ اقا رفتیم چند جایی که واقعا نمره کتبی و اینا رو آورده بودم و متاسفانه اون موارد نامریی رو نداشتم و نتیجش این شد که الان بیکارم.
در مورد برنامه نویس ها:
برنامه نویسی شغل پر درامدی هستش ولی برای چند سال؟
آیا توی ۱۸ سالگی یا توی ۲۵ سالگی یا حتی ۳۵ سالگی میتونی برنامه بنویسی ولی توی سال های ۴۰ به بالا هم میتونی
همیشه بروز باشی و برنامه بنویسی؟
برنامه نویسی خب ولی مقطعی هستش برای پر کردن جیب خوبه ولی تداومش خیلی نیست،
...