زمان کنونی: ۰۳ دى ۱۴۰۳, ۱۲:۴۶ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
دوستان عزیز ثبت نام ازمون تا ۲۲ فروردین مهلت داره و ازمون ۲ اردیبهشته، ولی موارد ازمون ربطی به رشتهی ما نداره! برای اطلاعات بیشتر به
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مراجعه کنید
پاسخهای درست:۱ وضعیت: دانشجوی کارشناسی ارشد مقبولیت: ۷/۷+ امتیاز تاریخ مانشت: ۲۲۰ رتبه: ۷۳۸
ازمون استخدامی بانک اریا
نمی دونم چرا در آگهی استخدامشون محل امتحانو نمی زنن.می دونین چند تا ۱۳ هزار ثبت نام کردن و به خاطر اینکه تهرانه نمی تونن برن؟
هر کس تو این مملکت فکر جیب خودشه.مثل آموزش وپرورش که بعد از امتحان استخدامیش تونست پول عقب افتادهی معلم های بازنشته را پرداخت کنه!
گرایش: تعیین نشده وضعیت: تعیین نشده امتیاز تاریخ مانشت: ۶۷ رتبه: ۱۵۱۵
ازمون استخدامی بانک اریا
من دیروز زنگ زدم پرسیدم که چرا موقع ثبت نام محل ازمون رو مشخص نکردین! که هیچکدوم جواب ندادن . یکی گفت ۲۰ دقیقه بعد تماس بگیر . یکی گفت من نمیدونم.یکی گفت مسئول من نیستم. کلاهبرداری تو روز روشنه دیگه! می دونید الان چند نفر مثل من نرفتن! ببین پول ثبت نام همه اینا چند میشه! کسی هم پاسخ گو نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخهای درست:۱ وضعیت: دانشجوی کارشناسی ارشد مقبولیت: ۷/۷+ امتیاز تاریخ مانشت: ۲۲۰ رتبه: ۷۳۸
ازمون استخدامی بانک اریا
بله حق با شماست منم نرفتم . تازه سخنگوی این بانک هم گفته اصلا هزینه ای که گرفتیم در حد هزینه ای نیست که خودمون برای راه اندازی بانک گذاشتیم.
آخی .. اینا چقدر مظلومن