با سلام. من میخوام تمام کتاب های ارشدم رو بفروشم.هم کتاب های آیتی هستند و هم کامپیوتر. کتاب ها همگی در حد نو و تمیز هستند. فقط با مداد زیر نکات مهم خط کشیدم و بعضیاشون رو توی حاشیه کتاب نوشتم. کتاب های مدیریتی رشته ی آیتی پارسه هم خریده بودم که حتی لای یک کدوم ازشون رو باز نکردم چون برای امنیت شبکه من درواقع می خوندم که با معدل افتضاح ۱۲/۵ رتبم ۳۱ شد.
. تمام کتاب های پارسه مربوط به سال گذشته و اون ۳ ۴ تا کتاب های پوران پژوهش (ساختمان داده ها و الگوریتم ٬ شبکه ٬ معماری و ...)هم چاپ ۲ الی ۳ سال پیش هستند.
قیمت هم توافقی دیگه. دوستی تمایل به خرید داشت یا توی مانشت پیام بده یا به phanton_m@yahoo.com پیام یا میل بده.
سلام. کتاب های پارسه پک همین سالی که گذشت هستند. یعنی سال ۹۱/ شامل پک آیتی و کامپیوتره. بدرد کسی می خوره که هم بخواد آیتی بخونه و هم کامپیوتر.
قیمت هم قیمت پشت جلد هست. من تصمیم دارم که کتاب ها رو حدود ۸۰ الی ۹۰ درصد قیمت پشت جلد یکجا رد کنم. اون هایی هم که قیمت ندارند به یه جوری از پارسه قیمت های همون پارسال رو میپرسیم.
هوش مصنوعی قیمت پشت جلد ندارد بهار ۹۱/ نو
تئوری مدیریت ۱ ۲۲۰۰۰ ۱۳۹۰/ نو
تئوری مدیریت ۲ ۲۰۰۰۰۰ ۱۳۹۱ نو.
نظریه ۸۰۰۰ ۱۳۹۰/ نو
زبان تخصصی ۱۳۰۰۰/ ۱۳۹۱/ نو
مدار منطقی قیمت پشت جلد ندارد.۱۳۹۱/نو
کامپایلر. قیمت پشت جلد ندارد. ۱۳۹۱ نو
طراحی الگوریتم. قیمت پشت جلد ندارد. ۹۱/ نو
مدار قیمت پشت جلد ندارد. بهار ۹۱/ نو.
ساختمان داده . قیمت پشت جلد ندارد. ۱۳۹۱ . ۳ صفحه خط کشی.
پایگاه داده قیمت پشت جلد ندارد ۹۱/ حدود ۱۵ صفحه خط کشی
گسسته ۲۵۰۰۰ پاییز ۹۱: در حد ۱۰ الی ۱۵ صفحه خط کشی و یا نت بسیار ریز در حاشیه
سیستم عامل ۱۴۰۰۰ چاپ سوم ۹۰/ خط کشی در حد ۲۰ صفحه.
معماری ۱۶۵۰۰ پاییز ۹۱/ خط کشی در حد ۵ صفحه.
شبکه ۱۶۰۰۰ ۱۳۹۱/ خط کشی حدود ۱۵ الی ۲۰ صفحه
منظورم از نو هم یعنی برگ هم نخورده. اگه دوستی شک داره میتونم حتی عکس بگیرم براش بفرستم.
کتاب های پوران هم
ساختمان داده و الگوریتم ۶۴۰۰ ۱۳۸۹/ بدون هیچ گونه نوشته یا خط کشی
شبکه ۵۳۰۰ ۱۳۸۹/ بدون هیچگونه نوشته یا خطکشی
معماری ۵۹۰۰ ۱۳۸۸/ حدود ۳۰ صفحه خط کشی.
اگه فقط پک پارسه رو هم خواستین می تونم بدم. اصلن شاید کتاب های پوران هم همینجوری روش دادم
انرژی مثبت، در تاریخ ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
دوست عزیز محل ایجاد تاپیکتون درست نیست وباید در تالار بازاچه کتاب تاپیکتون رو باز می کردید.
چون تازه وارد هستید منتقلش می کنم.
لطفا" از این به بعد در محل ایجاد تاپیک دقت کنید.
ممنون