سلام
من دانشجوی علوم کامپیوترم و فکر میکردم میتونم همونطور که دارم لیسانسش رو میگیرم فوق رو اینبار با تلاش بیشتری از همین رشته اما از دانشگاهی دولتی بگیرم. برای من مدرک مهم بود.
اما حالا که دارم به فارغ التحصیلی نزدیک میشم نظرم ۱۸۰ درجه عوض شده. دارم زجر میکشم تا این لیسانس رو بگیرم. دوس دارم ارشد شرکت کنم اما ارشد علوم کامپیوتر کابوسه من شده!
چیزی که برام واضحه اینه که شدیدا از اینکه با دروس ریاضی مواجه شم متنفرم. تا همینجاش حس بد شکست باهامه که ۴ سال تو رشته ای تحصیل کردم که نمیخوام ادامش بدم!
[undefined=undefined]اگر میشه به من کمک کنید و پیشنهاد بدید تو چه رشته هایی برم بگردم برای ادامه تحصیل. [/undefined]
من به هنر و طراحی علاقه دارم اما احساس حماقت میکنم با کسایی که از نوجوانی تو هنرستان تحصیل کردن و کارشناسی انیمیشن دارن کنکور بدم! هنر هم هزینه بره و هم حدود یکسال طول میکشه در حد قابل قبولی بشم برای آزمون عملیش!!!
از طرفی احساس حماقت میکنم دروسی رو گذروندم که تو کنکور نرم و آی تی هم هست با این وجود چرا باید برم دنبال کتابای جدیدی که اصلا معلوم نیست تو این چند ماه میتونم بفهممشون یا نه. اما اگر واقعا رشته ای باشه که به خواسته های من نزدیکتر باشه من همه تلاشم رو میکنم.
نگرانی بعدیم ظرفیت کم فناوری اطلاعات تو دانشگاههای دولتی و تعداد کثیر داوطلباشه!!!!!! خیلی میترسم...(راستش اصلا به اینکه کنکور آی تی بدم فکر نکردم چون خرخون ترین های دانشگاهمون شرکت کردن و هیچ جا قبول نشدن)
[undefined=undefined]اما چیزی که من میخوام...
رشته ای که تو کنکور و حتی بعد از کنکور(حین تحصیل) حداقل ریاضی ممکن رو داشته باشه(واقعا دارم از حجم عظیم ریاضی که این ۴ سال خوندم دیوانه میشم).
رشته ی معقولی از نظر بازار کار باشه (بعضی رشته ها واقعا پرتن)
یک رگه ی هنر توش باشه (یا لااقل بشه توش کمی از هنر رو وارد کرد). من تمام ۴ سالی که علوم تحصیل کردم یا آنتراکها مشغول طراحی بودم. یا میپیچوندم میرفتم کلاس پیانو. یا حین تحصیل تو یک شرکت بازیسازی مشغول به کار شدم.
اصلیترین فاکتورم اینه که چون میخوام در آینده تو صنعت بازیسازی فعالیت کنم میخوام رشته ای مرتبط با این صنعت یا در راستای این موضوع پیدا کنم.
این رو هم بگم که شدیدا از برنامه نویسی متنفرم.[/undefined]
پ.ن: احتمالا برای همه عجیب باشه چرا تا الان علوم خوندم