زمان کنونی: ۰۶ آذر ۱۴۰۳, ۰۷:۳۹ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
گرایش: سایر وضعیت: تعیین نشده دانشگاه: ---- مقبولیت: ۵۳/۳+ امتیاز مانشت : ۱۶۹۶ رتبه: ۱۲امتیاز تاریخ مانشت: ۳۶۶۶ رتبه: ۵۷
[دانلود] جزوه شبکه یک سال ۹۰ دکتر صبائی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دوستان این جزوه خیلی خوبه به همه پیشنهاد می کنم حداقل یک بار این جزوه رو بخونن شاید برای کنکور مستقیم تاثیر نذاره ولی غیرمستقیم خیلی تاثیر داره یه دید شبکه قوی می ده
RE: [دانلود] جزوه شبکه یک سال ۹۰ دکتر صبائی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر
(۱۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۴۸ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: دوستان این جزوه خیلی خوبه به همه پیشنهاد می کنم حداقل یک بار این جزوه رو بخونن شاید برای کنکور مستقیم تاثیر نذاره ولی غیرمستقیم خیلی تاثیر داره یه دید شبکه قوی می ده
با سلام میخواستم بپرسم این فایل پی دی اف ۳۰۸ صفحه هستش
چون من اینو ۷۰ مگابایت دانلود کردم
گرایش: سایر وضعیت: تعیین نشده دانشگاه: ---- مقبولیت: ۵۳/۳+ امتیاز مانشت : ۱۶۹۶ رتبه: ۱۲امتیاز تاریخ مانشت: ۳۶۶۶ رتبه: ۵۷
RE: [دانلود] جزوه شبکه یک سال ۹۰ دکتر صبائی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر
(۱۸ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۰ ب.ظ)mhr.moghadasi نوشته شده توسط:
(10 مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۴۸ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: دوستان این جزوه خیلی خوبه به همه پیشنهاد می کنم حداقل یک بار این جزوه رو بخونن شاید برای کنکور مستقیم تاثیر نذاره ولی غیرمستقیم خیلی تاثیر داره یه دید شبکه قوی می ده
با سلام میخواستم بپرسم این فایل پی دی اف ۳۰۸ صفحه هستش
چون من اینو ۷۰ مگابایت دانلود کردم
[دانلود] جزوه شبکه یک سال ۹۰ دکتر صبائی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر
اول بگم که واقعا مرحبا
وقتی شما یه جزوه ای،کتابی رو در دسترس بقیه هم میگذارید،کسانی که میخوان بیشتر یاد بگیرن،نه تنها کار نیکی میکنید بلکه با این کار باعث بالا رفتن فرهنگ هموطن هاتون میشین، بالا رفتن فرهنگ و سواد ملتتون، که در آخر نفعش به خودتون هم برمیگرده
واقعا آفرین،کارتون تحسین برانگیزه
دوم اینکه یه سوال، الان یه لینک ۷۰MB ایتجا گذاشتن از چزوه دکتر صباحی،یه لینکم ۳۹۰MB گذاشتن که اسماشونم کاملا شبیهن... اینا یکی ان؟ اگه یکی ان چرا انقدر حجماشون فرق دارن دوستان؟