(۲۳ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۵۶ ق.ظ)irisadaf نوشته شده توسط: من دانشجوی سال سوم نرم افزارم. شاید برای شما خنده آور باشه ولی برای من عجیبه . دیشب داشتم دفترچه شماره ۲ انتخاب رشته ارشد سال پیش را می خوندم . به ذهنم رسید بیام ظرفیتها را با هم جمع کنم دیدم مجموع کل ظرفیتهای گرایش هوش مصنوعی حدود ۲۰۰ نفر هم نمیشه ولی تا رتبه ۳۵۰ اصفهان روزانه سال پیش قبول شدن یا مجموع گرایش نرم به ۱۵۰ نفر نمیرسه درحالیکه تا حدود ۲۰۰ اصفهان روزانه قبول میشن . این برای من عجیبه. میتونه یکی برام توضیح بده چطوریه؟!!!!!!!!!!
بخاطر اینکه معمولاً کسی که رتبهی ۱ تا ۱۰۰ مثلاً گرایش نرم افزار میشه، رتبهی ۱ تا ۲۰۰ گرایش های دیگه هم میشه! برای همین یکی از گرایشها در میاد! یکی هم ممکنه رتبه اش بشه ۳۰۰ و نخواد بر فرض مثال بره شیراز و فقط تهران رو بخواد!!! برای همین یه ریسک شیرین میکنه و انتخاب رشته نمیکنه تا سال بعد دوباره کنکور بده...
و یا اینکه یکی که رتبه اش مثلاً ۱ تا ۵۰۰ هوش شده، رتبهی زیر ۵۰ رشتهی شناور رو آورده، خب معلومه ترجیح میده انتخاب رشته اش بیشتر بر مبنای رشتهی شناورش باشه (بیشتر رتبه های ۱ تا ۳۰ رشتهی آی تی معمولاً مهندسی کامپیوتر خواندند!!!)... یه عده ای هم هستند که رتبه هاشون خوب میشه مثلاً حدود ۲۰۰ ولی توی دانشگاه خودشون شاگرد اول هستند مثلاً دانشگاه شریف، خب معلومه ترجیح میده که بدون کنکور وارد دانشگاه بشه (از امتیاز شاگرد اولی استفاده کنه)
و از اینجور مثال ها...
همهی اینها رو حساب کنی دیگه برات ظرفیت عجیب نیست...